Ελλάδα Ηλεία

«Παραλύει» σήμερα η Ηλεία και όλη η Ελλάδα

Σε 24ωρη πανελλαδική απεργία προχωρούν ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ.
Ακούστε το άρθρο

Σε 24ωρη πανελλαδική απεργία προχωρούν σήμερα Τετάρτη 6 Απριλίου ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ.

Στη σημερινή απεργιακή κινητοποίηση θα συμμετάσχουν όλα τα σωματεία της Ηλείας, που θα συγκεντρωθούν στην κεντρική πλατεία του Πύργου στις 10.30 το πρωί, με κυριότερα θέματα την επαναφορά των τριετιών, του 13ου και 14ου μισθού στο δημόσιο, την αύξηση του κατώτατου μισθού, την κατάργηση του νόμου Χατζηδάκη, την κατάργηση του ΦΠΑ σε είδη πλατιάς λαϊκής κατανάλωσης, την κατάργηση του ΕΝΦΙΑ, την μείωση της τιμής του φυσικού αερίου και την κατάργηση των φόρων στα καύσιμα και στην ενέργεια.

Επίσης ειδική αναφορά θα γίνει στην δραματική κατάσταση της παιδείας και της υγείας (ειδικά στην Ηλεία) και φυσικά και για τον πόλεμο στην Ουκρανία.

Η ΓΣΕΕ με ανακοίνωσή της «καλεί όλους τους εργαζόμενους, τους ανέργους, τους συνταξιούχους να μετάσχουν στην 24ωρη Πανελλαδική Απεργία πού έχει προκηρύξει για την Τετάρτη 6 Απριλίου 2022.

Με κεντρικό σύνθημα, “ο μισθός δε φτάνει, ο λογαριασμός δε βγαίνει” η Συνομοσπονδία διεκδικεί μεταξύ άλλων αύξηση των μισθών και μέτρα αντιμετώπισης της ακρίβειας, ώστε να υπάρξει αξιοπρεπής διαβίωση για όλους

Όλη η επικαιρότητα