Αθλητισμός

Παραμένει αρνητική η Αστυνομία της Κύπρου για τον τελικό Κυπέλλου

"Επαναλαμβάνω, δεν είχαμε καμία επίσημη ενημέρωση. Όμως ανεπίσημα ενημερωθήκαμε από την ΚΟΠ (σ.σ. Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου) ότι υπάρχει αυτή η πρόθεση"
Ακούστε το άρθρο

Η Αστυνομία της Κύπρου δεν είχε καμία επίσημη ενημέρωση για το νέο αίτημα της ΕΠΟ, σχετικά με τη διεξαγωγή του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας στην Κύπρο, και επιμένει στη θέση που εξέφρασε τον περασμένο μήνα και η οποία είναι αρνητική.

Αυτό δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Χρίστος Ανδρέου, απαντώντας σε σχετική ερώτηση του Κυπριακού Πρακτορείου Ειδήσεων (ΚΥΠΕ).

«Επαναλαμβάνω, δεν είχαμε καμία επίσημη ενημέρωση. Όμως ανεπίσημα ενημερωθήκαμε από την ΚΟΠ (σ.σ. Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου) ότι υπάρχει αυτή η πρόθεση. Εμείς να πούμε, η Αστυνομία επιμένει στην ανακοίνωσή της, ημερομηνίας 12 Απριλίου, ότι δεν μπορεί να απαντήσει θετικά στο αίτημα της ΕΠΟ» τόνισε ο κ. Ανδρέου, επισημαίνοντας ακόμη ότι έχουν ληφθεί υπόψιν όλες οι παράμετροι και όλοι οι παράγοντες, ακόμα και αν γινόταν κεκλεισμένων θυρών ο αγώνας, εφόσον ούτε και εκείνη τη δεδομένη στιγμή υπήρξε επίσημη ενημέρωση ή αίτημα. «Οπόταν για την Αστυνομία το θέμα έχει λήξει» κατέληξε ο κ. Ανδρέου.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Όλη η επικαιρότητα