Media

Παραμένει στον ΑΝΤ1 ο Νίκος Ρογκάκος

Ακούστε το άρθρο

Mε το άγχος της ενδεχόμενης προκήρυξης πρόωρων εθνικών εκλογών ο ενημερωτικός τομέας των καναλιών έχει πάρει… φωτιά και οι μεταγραφές δίνουν και παίρνουν.

Στο πλαίσιο αυτό ο ΑΝΤ1 κατάφερε να κρατήσει στο δυναμικό του τον Νίκο Ρογκάκο. Πολλές είναι οι φήμες που κυκλοφόρησαν το τελευταίο διάστημα για το μέλλον της ενημερωτικής εκπομπής «Πρωινοί τύποι» το Σαββατοκύριακο στο κανάλι του Αμαρουσίου. Γεγονός είναι ότι η επιτυχημένη φετινή πορεία τους έφερε στους παρουσιαστές προτάσεις από άλλα κανάλια.

Όπως έχει ήδη γράψει η «Espresso», ο Παναγιώτης Στάθης θα μετακομίσει στο Open και στην καθημερινή πρωινή ενημερωτική εκπομπή του καναλιού, δίπλα στη δημοσιογράφο του καναλιού του Ιβάν Σαββίδη, Ευλαμπία Ρέβη. Τι έγινε, όμως, γύρω από το όνομα του Ρογκάκου και επιστήθιου φίλου του Γιώργου Παπαδάκη; Λέγεται ότι ο Σκάι τον διεκδίκησε, αλλά ο ΑΝΤ1 τελικά τον κράτησε στους κόλπους του, καθώς είναι δικό του παιδί και άνθρωπος εμπιστοσύνης.

Ο Ρογκάκος θα καλημερίζει τους τηλεθεατές του ΑΝΤ1 στις 9 π.μ. κάθε Σαββατοκύριακο και θα παίρνει lead in από τη Φαίη Μαυραγάνη. Μαζί του θα είναι η Ηρώ Ράντου, ενώ εξετάζεται το ενδεχόμενο για ακόμα μία ανδρική παρουσία, με πολλές πιθανότητες να έχει ο Αντώνης Φουρλής.

πηγή:espressonews

Όλη η επικαιρότητα