Ηλεία

Παραμονή Πρωτομαγιάς υποδεχόμαστε τους τουρίστες μας στο Κατάκολο

xoreytes.jpg
Ακούστε το άρθρο

Ο Όμιλος Ηλείων για τον Πολιτισμό και την ανάπτυξη «Πολιτεία Ήλιδας-Ολυμπίας» σε συνεργασία με το Λιμενικό Ταμείο Κατακόλου για 6η συνεχή χρονιά αναλαμβάνει πρωτοβουλία να καλωσορίσει τους τουρίστες των κρουαζιεροπλοίων που έρχονται στο Κατάκολο την Πέμπτη 30 Απριλίου 2015 (παραμονή Πρωτομαγιάς).

Η προσπάθεια αυτή γίνεται προκειμένου να αναδειχθεί η πραγματική εικόνα της Ηλείας και της Ελλάδας στους τουρίστες που έρχονται στο λιμάνι του Κατακόλου καθημερινά, σε συνδυασμό με την προβολή αντιπροσωπευτικών μας προϊόντων αλλά και της φιλοσοφίας του Ξένιου Δία που “άνθισε” στην ιερή γη της Ολυμπίας!

Στο πλαίσιο αυτό την Πέμπτη στη μία το μεσημέρι, θα φιλοξενήσουμε τα κρουαζιερόπλοια Prinsendam και Thomson Majesty στο Κατάκολο, με τον δικό μας παραδοσιακό ηλειακό τρόπο (με προϊόντα του νομού μας, φαγητά, κρασιά, εποχικά φρούτα, γλυκά αλλά και χορευτικά κ.α.). Στους τουρίστες μας θα προσφερθούν μικρά δενδράκια ελιάς (προσφορά του Ομίλου Aldemar) αλλά και μάηδες και πασχαλιές που έχουν μαζέψει εθελόντριες.

Στο χώρο θα υπάρχουν ενημερωτικά φυλλάδια και αφίσες με στόχο να προβάλλουμε τις ομορφιές, τον πολιτισμό και τα προϊόντα της Ηλείας.
Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν από τις 13.00 έως τις 15.00.

Όλη η επικαιρότητα