Γ Εθνική

Παρασκευόπουλος (ΠΑΟ Βάρδας): «Τείνει να μας γίνει συνήθεια η αδράνεια στα πρώτα λεπτά!»

Τι είπε για την προχθεσινή εκτός έδρας ήττα της ομάδας.

Στο γεγονός ότι ο ΠΑΟ Βάρδας αδράνησε στα πρώτα λεπτά δεχόμενος το γκολ που του στοίχισε τελικά και την ήττα, γεγονός το οποίο τείνει να γίνει κακή συνήθεια, στάθηκε ο τεχνικός της ομάδας Χρήστος Παρασκευόπουλος, μετά την προχθεσινή εκτός έδρας ήττα της ομάδας, αυτή τη φορά στο γήπεδο Μελιγαλά απέναντι στο Διαβολίτσι.

Ο Χρήστος Παρασκευόπουλος δήλωσε χαρακτηριστικά: «Για μία ακόμα φορά αδρανήσαμε στα πρώτα λεπτά κάτι που τείνει να μας γίνει κακιά συνήθεια. Δεχτήκαμε ένα γκολ στο 6’ και από κει και πέρα ήταν ένα κλειστό παιχνίδι χωρίς πολλές φάσεις με αποτέλεσμα να παραμείνει το 1-0 στο πρώτο μέρος.

Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε μέσα καλύτερα από το πρώτο, βελτιώσαμε την εικόνα της ομάδας, βελτιώσαμε τις γραμμές μας και είχαμε δύο κλασικές ευκαιρίες στις οποίες δεν καταφέραμε να βάλουμε το γκολ.

Όταν σε εκτός έδρας παιχνίδι δεν καταφέρνεις να βάλεις γκολ όταν έχεις δημιουργήσει ευκαιρίες αυτό είναι το αποτέλεσμα.

Όταν ο αντίπαλος έμεινε με δέκα παίκτες ανεβάσαμε παίκτες στην επίθεση αλλά το κράτησε στο τέλος μιας και ήταν ένα κλειστό παιχνίδι σε ένα κάκιστο αγωνιστικό χώρο. Αυτό το αποτέλεσμα μας αναγκάζει να δούμε τη συνέχεια διαφορετικά και να κοιτάξουμε το παιχνίδι που έρχεται με τον Τηλυκράτη ως τελικό».

Όλη η επικαιρότητα