Κινηματογράφος

Παράταση για το Φεστιβάλ Γαλλόφωνου Κινηματογράφου

galofono43.jpg
Ακούστε το άρθρο

Παράταση παίρνει το Φεστιβάλ Γαλλόφωνου κινηματογράφου στην Αμαλιάδα, λόγω της μεγάλης προσέλευσης του κοινού και του μεγάλου ενδιαφέροντος που υπάρχει για τις αξιόλογες ταινίες. Αυτή τη Δευτέρα 31 Μαρτίου, θα προβληθεί εκτάκτως η ταινία Η ΠΕΡΙΦΡΟΝΗΣΗ (LE MERPIS), Γαλλική ταινία του 1963, του Ζαν Λικ Γκοντάρ με τους Μπριζίτ Μπαρντό, Μισέλ Πικολί, Τζακ Πάλανς, Φριτς Λανγκ, Ζαν Λικ Γκοντάρ, Ραούλ Κουτάρ, Τζόρτζια.

Λόγω τεχνικού προβλήματος της πλατφόρμας του Φεστιβάλ, η ταινία MICHEL PETRUCCIANI ΔΕΝ προβλήθηκε την προηγούμενη Δευτέρα ΑΛΛΑ θα προβληθεί στις 7 Απριλίου (στη θέση της προβλήθηκε η τελευταία ταινία, “η Παναγία, οι Κόπτες κι εγώ”) όπου και θα κλείσει το Φεστιβάλ για φέτος.

Οπότε, ανανεώνεται το ραντεβού στο CineCinema αυτή τη Δευτέρα 31 Μαρτίου στις 22:00 προκειμένου να απολαύσει το κοινό «το σπουδαιότερο έργο τέχνης που παρήγαγε η μεταπολεμική Ευρώπη».

Η είσοδος είναι ελεύθερη και να σημειωθεί ότι το Φεστιβάλ είναι μια διοργάνωση του Κέντρου γαλλικής γλώσσας Σαφαρής με το Γαλλικό Ινστιτούτο Ελλάδος και το Φεστιβάλ Γαλλόφωνου Κινηματογράφου, που ευχαριστούν πολύ τα παιδιά του Σινεμά για τη διάθεση του χώρου και την πολύτιμη συνεισφορά τους σε αυτή την πρωτοβουλία.

 

Όλη η επικαιρότητα