Super league

Παράξενη καταγγελία από την ΠΑΕ ΑΕΛ: “Ήθελαν να προκαλέσουν φθορές και να διακόψουν το ΑΕΛ – ΑΕΚ” (Photo)

Ακούστε το άρθρο

Η ΑΕΛ έστειλε επιστολή στην αστυνομική διεύθυνση Λάρισας, με την οποία κατήγγειλε πως ομάδα αντιεξουσιαστών με κουκούλες προσπάθησε να  πλησιάσει τον περιβάλλοντα χώρο του AEL FC ARENA, με σκοπό να προκαλέσει φθορές σε αυτοκίνητα, να προσπαθήσει να εισέλθει δια της βίας στους χώρους των κερκίδων με σκοπό την πρόκληση επεισοδίων, τη ρίψη αντικειμένων και εάν είναι δυνατόν τη διακοπή του αγώνα ΑΕΛ – ΑΕΚ.

Η επιστολή:

“ΠΡΟΣ:   ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Υ/Ο:     ΑΞΙΟΤΙΜΟΥ ΤΑΞΙΑΡΧΟΥ κ. ΑΓΑΚΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ – ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΩΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Πληροφορηθήκαμε ότι μια ομάδα αντιεξουσιαστών με κουκούλες, η οποία αποτελείται από επικίνδυνα και αντικοινωνικά στοιχεία της Λάρισας και στα οποία έχουν προστεθεί αντικοινωνικά άτομα από Αθήνα και Θεσσαλονίκη προσπαθεί να πλησιάσει τον περιβάλλοντα χώρο του AEL FC ARENA, με σκοπό να προκαλέσει φθορές σε αυτοκίνητα, τα οποία βρίσκονται παρκαρισμένα στους χώρους παρκινγκ του AEL FC ARENA και να προσπαθήσει να εισέλθει δια της βίας στους χώρους των κερκίδων με σκοπό την πρόκληση επεισοδίων, τη ρίψη αντικειμένων και εάν είναι δυνατόν τη διακοπή του αγώνα ΑΕΛ – ΑΕΚ.

Γι’ αυτό το παράνομο γεγονός έχουμε ενημερώσει μέσω του διευθύνοντος συμβούλου μας κ. Μάρκου και ζητήσαμε από τον επικεφαλής των μέτρων τάξης στο AEL FC ARENA την τοποθέτηση δυνάμεων ώστε να αποτραπούν αυτές οι παράνομες συμπεριφορές όπως έχετε καθήκον.

Επειδή στις εκκλήσεις του κ. Μάρκου να δραστηριοποιηθείτε κωφεύετε προκλητικά και μας δίνετε την εντύπωση ότι δυστυχώς πιθανώς θα ήταν ευχάριστες για εσάς αυτές οι συμπεριφορές, όπως έγινε και στη συγκέντρωση που έγινε στο κέντρο της Λάρισας, όπου ουδεμία προσπάθεια κάνατε ώστε να προστατεύσετε την τιμή και την υπόληψη τόσο του κ. Κούγια, όσο και των άλλων μελών του ΔΣ της ΠΑΕ ΑΕΛ και των εργαζομένων, σας καθιστούμε προσωπικά υπεύθυνο για την οποιαδήποτε παράνομη πράξη διαπραχθεί εις βάρος προσώπων και πραγμάτων που έχουν σχέση με την ΠΑΕ ΑΕΛ.

Για την ΠΑΕ ΑΕΛ,

Ανδρέας Λιόντος                                                                                   Σωτήρης Μάρκου

Πρόεδρος του Δ.Σ.                                                         Αντιπρόεδρος Δ’ – Διευθύνων Σύμβουλος

Πηγή: Sport24.gr

Όλη η επικαιρότητα