Αχαϊα

Παράξενο περιστατικό στην Πατρών – Πύργου: Οδηγός εφιστά την προσοχή

Ακούστε το άρθρο

Ένα περίεργο περιστατικό συνέβη το βράδυ της Τρίτης στην Πατρών – Πύργου στο ύψος των Καμινίων. Σύμφωνα με πληροφορίες, γυναίκα οδηγός, δέχθηκε σινιάλο από όχημα που την ακολουθούσε για να σταματήσει.

Η γυναίκα θορυβήθηκε γιατί ήταν αργά και στο σημείο της εθνικής επικρατεί σκοτάδι. Δεν μπορούσε να δει, όπως μας είπε, ποιος ή ποιοι επέβαιναν στο αυτοκίνητο. Σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει, κάποια στιγμή το αυτοκίνητο ανέπτυξε ταχύτητα την προσπέρασε και έκοψε μετά, σα να ήθελε να την ακινητοποιήσει. Η γυναίκα που κατευθυνόταν από την Πάτρα σε χωριό της δυτικής Αχαΐας, δεν σταμάτησε και με ελιγμούς κατάφερε να ξεφύγει από την πίεση που δεχόταν. Όπως μας περιγράφει στο πίσω κάθισμα ήταν η κόρη της, η οποία κοιμόταν.

Η γυναίκα επικοινώνησε με την Αστυνομία η οποία συνέστησε προσοχή ιδιαίτερα τις νυχτερινές ώρες και σε καμία περίπτωση να μην ακινητοποιούν οι οδηγοί το αυτοκίνητο χωρίς να ενημερώνουν την άμεση δράση. Το περιστατικό, φέρνει στην επιφάνεια ένα σοβαρό θέμα για την εθνικό οδό. Την έλλειψη φωτισμού σε αρκετά μεγάλη έκταση της νέας εθνικής οδού Πατρών Πύργου.

Πηγή: tempo24.gr

Όλη η επικαιρότητα