Προγνωστικά

Παρέα με τα Κύπελλα

Ακούστε το άρθρο

Ημέρα Κυπέλλου η αποψινή και εμείς επιλέγουμε το ελληνικό και ιταλικό προκειμένου να κάνουμε στοιχηματικό παιχνίδι. Υπάρχει και η Ευρωλίγκα μεταξύ άλλων, με… διαβολοβδομάδα, όμως θα μας απασχολήσει αύριο.

Άρης – Ξάνθη

Το 1-0 του πρώτου αγώνα στα Πηγάδια δίνει τον πρώτο λόγο στην ομάδα της Θεσσαλονίκης. Σε καμία περίπτωση όμως δεν εξασφαλίζει πρόκριση, με τον Άρη να προέρχεται από το 0-0 στην έδρα της ΑΕΛ. Προέκυψε μάλιστα ζήτημα μείζονος σημασίας αναφορικά με την απαγόρευση των μεταγραφών, με εκείνη του Ντουρμισάι να βρίσκεται σε κίνδυνο! Η Ξάνθη επιστρέφει στο γήπεδο όπου τον περασμένο Μάιο υπέστη μια από τις πιο βαριές ήττες στην ιστορία της (7-2). Παρά την ήττα με 1-0 στο πρώτο παιχνίδι, έχει ελπίδες πρόκρισης, ειδικά μετά και το πρόσφατο 3-1 επί του Βόλου για το πρωτάθλημα. Ένα αποτέλεσμα που πέραν της τέταρτης θέσης, της έδωσε ακόμη καλύτερη ψυχολογία. Ο Άρης είναι πανίσχυρος εντός, ενώ η Ξάνθη αρχίζει να βγάζει πράγματα στο χορτάρι με τον Παράσχο στον πάγκο. Πανάκριβο το G/G στο 2.80, θα το πάρουμε.

Ίντερ – Κάλιαρι

Νοκ-άουτ αναμέτρηση για τους «16» του Κυπέλλου. Η Ίντερ μετά το εντός έδρας 1-1 με την Αταλάντα, υποχώρησε στην 2η θέση, με τον κόουτς Κόντε να στέλνει μήνυμα ενίσχυσης προς την Διοίκηση του συλλόγου. Όπως όλα δείχνουν έχει συμφωνήσει με την Τσέλσι για την απόκτηση του Ζιρού, αλλά περιμένουν πρώτα να πωληθεί ο Πολιτάνο, ενώ βρίσκεται σε συζητήσεις και με τον Έρικσεν της Τότεναμ. Η Κάλιαρι από την άλλη, ηττήθηκε με 2-0 στην Σαρδηνία από την Μίλαν και φαίνεται πως βρίσκεται σε περίοδο κρίσης. Κακή εμφάνιση σε γενικές γραμμές, δέχθηκε τα δυο τέρματα στην επανάληψη και μοιραία παρέμεινε στην 6η θέση. Απόψε αναμένεται να ξεκουραστούν πολλοί από τους βασικούς για την Ίντερ, κάτι που μας ωθεί προς το γκολ εκατέρωθεν του 1.80+.

Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες στην Ελλάδα

Όλη η επικαιρότητα