Χωρίς κατηγορία

«Παρέλαση» στο Πρωτοδικείο Αμαλιάδος – «Κλείδωσαν» οι συνδυασμοί

Την τιμητική του είχε και χθες Κυριακή το Δικαστικό Μέγαρο Αμαλιάδος, όπου από το πρωί και μέχρι τα μεσάνυχτα είχε ανοικτές τις πύλες του για την διαδικασία κατάθεσης των συνδυασμών που θα λάβουν μέρος στις αυτοδιοικητικές εκλογές της 26ης Μαΐου.

Το Πρωτοδικείο Αμαλιάδος λειτούργησε χθες Κυριακή από τις 7 το πρωί ως τις 12 τα μεσάνυχτα για την παραλαβή των συνδυασμών των δήμων Ήλιδας, Πηνειού και Ανδραβίδας Κυλλήνης.

Οι υπάλληλοι του Πρωτοδικείου σε βάρδιες ανταποκρίθηκαν με τον καλύτερο τρόπο στην σοβαρή αποστολή τους αυτό το διήμερο όπως και οι υπάλληλοι στα Δημαρχεία και τα ΚΕΠ.

Ποδαρικό με Κάτω Παναγιά

Με το «Καλημέρα» στο Πρωτοδικείο εμφανίστηκε συνδυασμός για το ΤΣ της Κάτω Παναγιάς και ακολούθησαν συνδυασμοί και ανεξάρτητοι ΤΣ του Νεοχωρίου,  της Ν. Μανωλάδας, του Νησίου, του Αγ. Χαράλαμπου, των Καλυβίων Δ. Πηνειού, Καβασίλων, Νεάπολης,  Καλύβια Ήλιδας, ο συνδυασμός «Απόφαση Δημιουργίας» του κ. Γιώργου Παναγιωτόπουλου, ΤΣ Καπελέτου, ο συνδυασμός «Νέα Πορεία» του Γιάννη Λέντζα, ΤΣ Γαστούνης, ο συνδυασμός «Δήμος Πηνειού-Νέα Εποχή» του Πάνου Θεοδωρακόπουλου ενώ στις 17.15 το απόγευμα εμφανίστηκε ο συνδυασμός του Χρήστου Χριστοδουλόπουλου «Ήλιδα-Νέα Μέρα».

Χριστοδουλόπουλος: «Να χαμηλώσουν οι τόνοι»

Ο δήμαρχος και επικεφαλής του συνδυασμού κ. Χρήστος Χριστοδουλόπουλος προσερχόμενος δήλωσε: «Η πλατιά και ανεξάρτητη παράταξη  «Ήλιδα Νέα Μέρα» κατέθεσε στο Πρωτοδικείο Αμαλιάδας την δήλωση κατάρτισης του συνδυασμού Νίκης για τις εκλογές της 26ης Μαΐου. Είμαστε όλα τα μέλη της παράταξης εδώ, ενωμένοι στο κοινό μας όραμα. Είμαστε όλοι εδώ με έναν πλήρως ανανεωμένο συνδυασμό, είμαστε όλοι εδώ με περισσότερες εμπειρίες. Είμαστε όλοι εδώ με το ίδιο χαμόγελο που ήρθαμε και καταθέσαμε τον συνδυασμό μας το 2014! Η ΝΕΑ ΜΕΡΑ για τον Δήμο μας που ξεκίνησε την προηγούμενη πενταετία να είστε σίγουροι ότι θα συνεχιστεί και τα επόμενα τέσσερα χρόνια. Ευχαριστώ όλα τα άξια στελέχη που βρίσκονται στο πλευρό μου και μαζί θα δώσουμε τον αγώνα για να συνεχιστεί η πραγματική ανάπτυξη του δήμου μας πάνω στις στέρεες βάσεις που έχουμε θέσει.»

Τέλος ο δήμαρχος απαντώντας σε σχετική ερώτηση κάλεσε όλους τους ανθυποψηφίους να χαμηλώσουν τους τόνους για το καλό του Δήμου και της προεκλογικής περιόδου.

Λίγο μετά τις 18.30 το απόγευμα μετέβη με συνεργάτες του στο Πρωτοδικείο ο υποψήφιος δήμαρχος κ. Δημ. Κράλλης και επικεφαλής της παράταξης «Ηλιδα Νέα Γενιά» και κατέθεσε τον συνδυασμό του. Είχε προηγηθεί ο κ. Γιάννης Λυμπέρης επικεφαλής του συνδυασμού «Ήλιδα Νέα Εποχή», ενώ αργά βράδυ αναμενόταν από τον δήμο Πηνειού ο συνδυασμός του κ. Ανδρέα Μαρίνου.

Διαβάστε ακόμη

https://www.patrisnews.com/eklogika-nea/aftodiikitikes-ekloges-2019-dite-olous-tous-syndyasmous-live/

Όλη η επικαιρότητα