Ηλεία

Παρελθόν από χθες ο Δκτής Νοσοκομείου Ηλείας – «Τίτλοι τέλους» για τον Χρ. Χριστόπουλο

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφ. «Πατρίς» ο κ.Χριστόπουλος παύθηκε από τα καθήκοντά του με απόφαση του Υπουργού Υγείας, Θάνου Πλεύρη.
Ακούστε το άρθρο

Τίτλοι τέλους φαίνεται πως έπεσαν χθες για το διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Ηλείας, Χρήστο Χριστόπουλο. Σύμφωνα με πληροφορίες της εφ. «Πατρίς» ο κ.Χριστόπουλος παύθηκε από τα καθήκοντά του με απόφαση του Υπουργού Υγείας, Θάνου Πλεύρη.

Έτσι, το σενάριο που τον ήθελε να παραμένει στη θέση του μέχρι και τη λήξη της θητείας του δεν επαληθεύεται, αφού κρίθηκε σκόπιμο, μετά και από αντιδράσεις που υπήρξαν το τελευταίο χρονικό διάστημα, να αφήσει την συγκεκριμένη θέση.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, κατά το ίδιο διάστημα υπήρξε έντονος προβληματισμός για το αν θα συνεχίσει ή όχι ο κ.Χριστόπουλος να ηγείται της διοίκησης του Γ.Ν. Ηλείας, αλλά επελέγη τελικά η περίπτωση της απομάκρυνσής του.

Όσον αφορά την αντικατάστασή του δεν έχει ακόμη οριστικοποιηθεί το όνομα που θα τον διαδεχθεί, αλλά πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, συζητούνται τουλάχιστον δύο πρόσωπα που φαίνεται να έχουν το πρόκριμα για την συγκεκριμένη θέση.

Ερωτηθείς χθες το βράδυ ο διοικητής της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας, Γιάννης Καρβέλης δήλωσε άγνοια για την συγκεκριμένη εξέλιξη, λέγοντας πως ακόμη δε γνωρίζει τίποτα. Ωστόσο, δεν αποκλείεται σήμερα να υπάρξουν νέες ανακοινώσεις.

Να σημειωθεί ότι ο κ.Χρήστος Χριστόπουλος, ήταν από τους πρωτεργάτες για τη λειτουργία της ΜΕΘ στο νοσοκομείο του Πύργου και είχε διατελέσει και διευθυντής της.

Ήταν ένας άνθρωπος που βρισκόταν επί σειρά ετών κοντά στο νοσοκομείο, όχι μόνο ως διοικητής αλλά και ως ένας από τους καλύτερους γιατρούς που πέρασαν από το νοσηλευτικό ίδρυμα, δείχνοντας ξεχωριστό ενδιαφέρον για τα θέματα του νοσοκομείου.

Ο εκρηκτικός του χαρακτήρας ωστόσο, τον έφερνε πολλές φορές σε σύγκρουση με φορείς του τόπου, καθώς και με το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό.

Όλη η επικαιρότητα