Αθλητισμός

Παρέμεινε ο Γιώργος Γαλιώτος

koroibosl.jpg
Ακούστε το άρθρο

Παίκτης του Κοροίβου θα είναι και τη νέα αγωνιστική περίοδο ο  Γιώργος Γαλιώτος, ο οποίος συμφώνησε σε όλα με την ομάδα, αποδεχόμενος την πρόταση που του έγινε από την ομάδα της Αμαλιάδας. 

Μάλιστα είναι ο μοναδικός παίκτης τελικά , που παραμένει από την περυσινή ομάδα . Ο έμπειρος σέντερ που συνέβαλε τα μέγιστα στην άνοδο και θα τεθεί άμεσα στη διάθεση του προπονητή μας, Χάρη Μαρκόπουλου.  

Στα μεταγραφικά θέματα χθες δεν είχαμε κάποια εξέλιξη. Από εκεί και πέρα απομένει  η οριστική ημερομηνία έναρξης προετοιμασίας, σε ότι αφορά άλλα θέματα. Πιθανότατα όμως θα γίνει αύριο Τετάρτη. Αναμένονται πάντως και δυο-τρεις μεταγραφές μέχρι αύριο, αφού υπάρχουν αρκετές επαφές και συζητήσει με συγκεκριμένους στόχους.

Τις τελευταίες μέρες, έγιναν στην Αμαλιάδα κάποιες προπονήσεις, στις οποίες έλαβαν μέρος παίδες και έφηβοι, με τον Χάρη Μαρκόπουλο να “τσεκάρει” τα νεαρά παιδιά. Κάποιοι εξ’ αυτών θα βρεθούν στην αντρική ομάδα και θα συμμετέχουν στις προπονήσεις, ενώ αν δουλέψουν σκληρά και μεθοδικά θα πάρουν τις ευκαιρίες που τους αναλογούν. Ο νεαρός  τεχνικός θέλει να παρακολουθεί την εξέλιξη των μικρών σε ηλικία παικτών από τα “σπλάχνα” του συλλόγου και θα βρίσκεται κοντά στα τμήματα υποδομών.

Ξεκινάει το παιδικό

Σήμερα  ξεκινούν πάντως τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις οι παίδες. Η περσινή πορεία στο πρωτάθλημα της ΕΣΚΑΗ ήταν εξαιρετική και φέτος οι άνθρωποι της ομάδας φιλοδοξούν να δουν ανάλογη συνέχεια. Ο Γιώργος Λεβεντούρης θα περιμένει τους παίκτες του στις 4.00 το απόγευμα στο βοηθητικό του κλειστού της Αμαλιάδας.

Του Γιάννη Μουρούτη 

Όλη η επικαιρότητα