Εκλογές Εκλογικά Νέα Ηλεία Πολιτική

Παρέμβαση Γιάννη Λέντζα για τον Δήμο Ανδραβίδας – Κυλλήνης και τον Σύνδεσμο Αποχέτευσης «Ο ΗΡΑΚΛΗΣ»

Ακούστε το άρθρο
Παρέμβαση Γιάννη Λέντζα για τον Δήμο Ανδραβίδας – Κυλλήνης και τον Σύνδεσμο Αποχέτευσης «Ο ΗΡΑΚΛΗΣ»
Παρακολουθούμε  έκθαμβοι τον κατήφορο της δημοτικής αρχής του Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης. Ο Δήμαρχος Ναμπίλ Μοράντ αποφάσισε να παίξει στα ζάρια της μικροπολιτικής έργα υποδομής συνολικής αξίας 5. 581.000 ευρώ που αφορούν το Δήμο Ανδραβίδας-Κυλλήνης και τον Σύνδεσμο Αποχέτευσης «Ο ΗΡΑΚΛΗΣ»!

Η απίστευτη ενέργεια του Δημάρχου να αφαιρέσει τους υπαλλήλους του «ΗΡΑΚΛΗ» με προφορική εντολή (!), ύστερα από τη μη εκλογή στη θέση του Προέδρου του Συνδέσμου του εκλεκτού του, αποτελεί μνημείο μικροπρέπειας και πολιτικαντισμού!

Εάν δε, ο Δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης χάσει την χρηματοδότηση 4.581.000 ευρώ από το πρόγραμμα «Φιλόδημος Ι» του Υπουργείου Εσωτερικών που αφορά το δίκτυο αποχέτευσης σε  Νεοχώρι, Στρούσι και   Σταφιδοκάμπο, καθώς και την ένταξη του υπόγειου βιολογικού του Κάστρου (προϋπολογισμού 1.000.000 ευρώ) σε πρόγραμμα χρηματοδότησης, ο Ναμπίλ Μοράντ θα γραφτεί στην ιστορία ως ο Δήμαρχος που… πυροβόλησε τα πόδια του Δήμου του!

Τέλος, τα κλειστά γραφεία του Συνδέσμου «Ο ΗΡΑΚΛΗΣ» στην Ανδραβίδα αποτελούν ακόμα μία απόδειξη του πόσο… εκτιμά η νυν δημοτική αρχή την ιστορική αυτή πόλη του Δήμου μας και τους δημότες της.

Ακόμα και η ανευθυνότητα έχει τα όριά της. Είστε υπόλογοι!

Ιωάννης Λέντζας

Υποψήφιος Δήμαρχος-Ανδραβίδας Κυλλήνης

Επικεφαλής του συνδυασμού «Νέα Πορεία»

Όλη η επικαιρότητα