Ψυχαγωγία

Παρενέβη ο Ανδρέας Γεωργίου στην εκπομπή του Μουτσινά

Ακούστε το άρθρο

Ο παρουσιαστής το τελευταίο διάστημα σχολιάζει συνεχώς στιγμιότυπα από την σειρά του Ανδρέα Γεωργίου «Το Τατουάζ» χαρακτηρίζοντας το ως κωμωδία.

Το ένα μετά το άλλο καθημερινά παίζουν στον αέρα του «Για την παρέα» τα αποσπάσματα της σειράς «Τατουάζ» με τον Νίκο Μουτσινά να αναρωτιέμαι πως ο Alpha δεν έχει αναγνωρίσει ακόμα την καλύτερη κωμική σειρά που έχει στον τηλεοπτικό του αέρα. Το μεσημέρι της Παρασκευής, το στιγμιότυπο όπου πρωταγωνιστούσε ο Ανδρέας Γεωργίου τον ήθελε γυμνό κάτω από τα σκεπάσματα σε ερωτικές περιπτύξεις με την αγαπημένη του και μια αναπάντεχη είσοδο στο δωμάτιο…

«Δεν τον αφήνουν από τον Alpha τον Ανδρέα να το βαπτίσει κωμωδία;» πρόλαβε να πει ο παρουσιαστής, όταν από το τηλέφωνο ακούστηκε ο Ανδρέας Γεωργίου: «Νίκο γιατί ασχολείσαι με τα προσωπικά μου; Επειδή σε πήρα στο σωστό timing σε προκαλώ να μου πεις στην τηλεοπτική γλώσσα πώς θα έλεγες αυτή τη δράση κάτω από το πάπλωμα;».

«Χωρίς μπιμπ Ανδρέα μου θα πρέπει να μας δώσετε τα έσοδα από το Τατουάζ τα ετήσια. Κοίταξε να δεις τώρα, εσύ έκανες κάποιο προσκύνημα στον τόπο κατασκευής σου», είπε ο Νίκος Μουτσινάς που σχολίασε πως ο Ανδρέας γελά κι εκείνος με τα σχόλια που κάνουν στην εκπομπή για τα αποσπάσματα της σειράς Τατουάζ που προβάλλουν.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=108&v=SKefvWn2H0U

Πηγή: zappit.gr

Όλη η επικαιρότητα