Ηλεία

Παραιτήσεις στον Ραδιοφωνικό σταθμό Αμαλιάδας

Ακούστε το άρθρο

Παραίτηση με αιχμές από τον ραδιοφωνικό παραγωγό και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ραδιοφωνικού Σταθμού Αμαλιάδας ‘Ήλιδα 91,1’  κ. Τάσο Κοροντζή.

Μετά από 3 χρόνια συνεργασίας με τον Ραδιοφωνικό Σταθμό ο κ. Κοροντζής προχώρησε σε παραίτηση, καθώς όπως αναφέρει μετά την αλλαγή διεύθυνσης αδυνατεί να συνεχίσει την συνεργασία του από την στιγμή που έχουν προκύψει έντονες διαφωνίες στον τρόπο διεξαγωγής του προγράμματος εξαιτίας συστηματικών παρεμβάσεων στην ροή των εκπομπών του.

Οι λόγοι

Όλο το κείμενο της παραίτησης του κ. Κοροντζή έχει ως εξής:

«Είμαι στην δυσάρεστη θέση να αναφέρω ότι ύστερα από τις τελευταίες αλλαγές στη Διεύθυνση του Ραδιοφωνικού Σταθμού Αμαλιάδας “ΗΛΙΔΑ 91,1” δεν είναι δυνατή η περαιτέρω συνεργασία μου με τον Ραδιοφωνικό Σταθμό της πόλης μας, καθόσον προέκυψαν έντονες διαφωνίες στον τρόπο διεξαγωγής του προγράμματος εξαιτίας των συστηματικών παρεμβάσεων στη ροή των εκπομπών μου.
Ύστερα από 3 περίπου χρόνια εθελοντικής συμμετοχής, όχι μόνο στις ραδιοφωνικές εκπομπές αλλά και σε άλλες δραστηριότητες-εκδηλώσεις του Δήμου Ηλιδας, αναγκάστηκα, λόγω αδικαιολόγητων παρεμβάσεων και λογοκρισίας των θεματικών επιλογών των εκπομπών μου από το νέο Διευθύνοντα Σύμβουλο του Ραδιοφωνικού Σταθμού Αμαλιάδας “ΗΛΙΔΑ 91,1”, να σταματήσω τις επιτυχημένες, καθ’ ομολογίαν, εκπομπές μου, καθώς επίσης να παραιτηθώ και από μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ανωτέρω Ραδιοφωνικού Σταθμού».

Ο κ. Κοροντζής είχε την συμπαραγωγή και συμπαρουσίαση της εκπομπής “Jazz ‘n’ Blues ‘Round Midnight”, μαζί με τον κ. Χαράλαμπο Βασιλάτο, ο οποίος επίσης αποχώρησε από τον Ραδιοφωνικό Σταθμό.

Με ανάρτησή του στην προσωπική του σελίδα στο facebook ο κ. Βασιλάτος ενημερώνει τους ακροατές ότι μετά τις πρόσφατες αλλαγές, την λογοκρισία, καθώς και τις πιέσεις που δέχτηκε από το νέο διευθύνοντα σύμβουλο του Σταθμού για την εκπομπή του, αλλά τις προσβλητικές πράξεις απέναντί του, αναγκάζεται να σταματήσει την συνεργασία του με τον Σταθμό μετά από 2 και πλέον χρόνια εκπομπών.

Όλη η επικαιρότητα