Πολιτική

Παραιτήθηκε ο Απόστολος Γκλέτσος από Δήμαρχος Στυλίδας -Λόγω της Συμφωνίας των Πρεσπών Πηγή: Παραιτήθηκε ο Απόστολος Γκλέτσος από Δήμαρχος Στυλίδας λόγω της Συμφωνίας των Πρεσπών

Ακούστε το άρθρο

Αμέσως μετά την κύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών από την ελληνική Βουλή, ο Απόστολος Γκλέτσος γνωστοποίησε την παραίτηση του από Δήμαρχος Στυλίδας.

Την παραίτησή του από τα καθήκοντα του δημάρχου Στυλίδας ως ένδειξη διαμαρτυρίας για τα «ξένα κέντρα που επέβαλαν την παραχώρηση του ονόματος Βόρεια Μακεδονία στα Σκόπια» ανακοίνωσε ο Απόστολος Γκλέτσος.

Αναλυτικά: 

«ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ

Από την εποχή του Καποδίστρια μέχρι και σήμερα, πέρασαν στιγμές που οι ελληνικές κυβερνήσεις πιέστηκαν απάνθρωπα κάποιες φορές και αντίθετα προς τα ελληνικά συμφέροντα. Μια τέτοια στιγμή ζούμε και σήμερα, όπου ξένα κέντρα και παράκεντρα εξουσίας επιβάλλουν στο ελληνικό πολιτικό σύστημα με θανάσιμους εκβιασμούς, να παραχωρήσουμε το όνομα Βόρεια Μακεδονία στα Σκόπια. Κάτι τέτοιο θα ανοίξει τους ασκούς του Αιόλου και θα ξεκινήσουν μύρια κακά για την χώρα μας. Εύχομαι να διαψευσθώ. Όμως αντιπολιτευόμενος αυτά τα ξένα κέντρα και παράκεντρα εξουσίας που αποφασίζουν για εμάς χωρίς εμάς, παραιτούμαι από τα καθήκοντα του Δημάρχου Στυλίδας ως ένδειξη διαμαρτυρίας και ίσως μιας κάποιας εμψύχωσης των νέων ανθρώπων αυτής της χώρας που μπορεί να μην ξέρουν πως παίζονται αυτά τα σκληρά πολιτικά παιχνίδια.

Ο Δήμαρχος Στυλίδας

Όλη η επικαιρότητα