ΕΠΣ Ηλείας

Πάρης Κωνσταντόπουλος: «Δε φοβήθηκα ούτε μια στιγμή για την συμμετοχή μας στα μπαράζ!»

Ακούστε το άρθρο

Σημείωσε 21 τέρματα και αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ της Α1 κατηγορίας, βοηθώντας παράλληλα την ομάδα του να μπει στην πρώτη τετράδα και να λάβει μέρος για ακόμα μια χρονιά στα πλέι οφ ανόδου. Ο Πάρης Κωνσταντόπουλος συνέχισε την παράδοση  που έχει ο Ξενοφών Κρεστένων, να βγάζει πρώτους σκόρερ και σήμερα μιλά στην «Πατρίς σπορ» για την πιο παραγωγική σεζόν στα χρόνια που παίζει ποδόσφαιρο αλλά και τους στόχους της ομάδας του στα επερχόμενα μπαράζ.

Πως αισθάνεσαι που πλέον σου ανήκει και τυπικά ο τίτλος του πρώτου σκόρερ της Α1 κατηγορίας;

«Αισθάνομαι υπέροχα! Είμαι πολύ χαρούμενος και ικανοποιημένος για αυτό το δύσκολο επίτευγμα αφού δεν είναι και λίγο πράγμα να βγαίνεις πρώτος σκόρερ σε ένα τόσο δυνατό πρωτάθλημα και ειδικά όταν έχεις να ανταγωνιστείς πολλούς και σπουδαίος παίκτες!»

Είναι η πιο παραγωγική σεζόν που έκανες. Σε τι πιστεύεις ότι οφείλεται αυτό;

«Ναι ισχύει, είναι η πιο παραγωγική μου χρόνια. Ένιωθα πολύ καλά, είχα πίστη στον εαυτό μου και φυσικά χρωστάω πολλά στο κλίμα που υπήρχε στην οικογένεια του ΑΟΞ και στους συμπαίκτης μου!»

Ήταν ένας από τους στόχους σου όταν ξεκίνησε το πρωτάθλημα ή πρόεκυψε στην πορεία;

«Δεν μπορώ να πω ότι αποτελούσε εξαρχής στόχο μου. Στόχος ήταν να κάνω μια γεμάτη και καλή χρονιά με αρκετά γκολ και να βοηθήσω όσο τον δυνατόν περισσότερο την ομάδα μου. Στην πορεία προέκυψε και είμαι πολύ χαρούμενος που τελικά το πέτυχα!»

Ποιο γκολ θα θυμάσαι περισσότερο από τα φετινά;

«Θα πω αυτό κόντρα στον Ηλειακό Λεχαινών με κεφαλιά 10 μέτρα έξω από την μεγάλη περιοχή. Ήταν αντικειμενικά ένα πολύ όμορφο γκολ!»

Η ομάδα σου κατάφερε να μπει στα πλέι οφ παρά τη χαμένη ένσταση. Πιστεύεις ότι όλο αυτό σας συσπείρωσε;

«Σίγουρα μας συσπείρωσε! Όταν ξαφνικά από 2ος πηγαίνεις 6ος πρέπει να κάνεις υπερπροσπάθεια για να επανέλθεις! Δεν το βάλαμε κάτω όμως, γίναμε πιο δυνατοί και κάναμε αυτήν την πορεία που μόνο εύκολη δεν ήταν!»

Φοβήθηκες ποτέ ότι μπορεί να μείνετε εκτός τετράδας;

«Εγώ προσωπικά δε φοβήθηκα ούτε μια στιγμή! Πιστεύω πολύ σε αυτήν την ομάδα και όταν η μπάλα “καίει” έχει τους κατάλληλους παίχτες που μπορούν να σηκώσουν την βαριά φανέλα του  Ξενοφώντα».

Ποιος είναι από εδώ και πέρα ο στόχος του Ξενοφώντα;

«Ο στόχος να μπούμε στην τετράδα επιτεύχθηκε μετά και από την άδικη ένσταση κάτι που ήταν πραγματικά πολύ δύσκολο! Πλέον θα κοιτάξουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και ελπίζω να πάμε τελικό!»

Όλη η επικαιρότητα