Ελλάδα

Παρ΄ολίγον τραγωδία με μηχανοκίνητο «αετό» στη λιμνοθάλασσα Μεσολογγίου!

trike.jpg
Ακούστε το άρθρο

Παρ’ ολίγον να εξελιχθεί σε τραγωδία η βόλτα δύο πολιτών, ενός 45χρονου και ενός 39χρονου,  με μηχανοκίνητο «αετό» TRIKE το απόγευμα της Τρίτης. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, η απογείωση έγινε από το αεροδρόμιο του Μεσολογγίου, όμως λίγη ώρα αργότερα, ο χειριστής αντιλήφθηκε βλάβη στο κινητήρα και επιχείρησε αναγκαστική προσγείωση την ώρα που πετούσε πάνω από τη Μαρίνα Μεσολογγίου.

Ωστόσο, το Trike μπερδεύτηκε στα καλώδια της ΔΕΗ κατά την προσπάθεια προσεδάφισης, με συνέπεια να χαθεί ο ελεγχος και οι δύο άνδρες να βρεθούν μέσα στον θαλάσσιο δίαυλο της λιμνοθάλασσας Μεσολογγίου-Αιτωλικού.

Την πτώση αντιλήφθηκαν ψαράδες της περιοχής, οι οποίοι έσπευσαν στο σημείο και τους ανέσυραν από τη λιμνοθάσσα προς την ακτή. Στη συνέχεια διακομίσθηκαν για τις πρώτες βοήθειες με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο του Μεσολογγίου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Λιμενικού, προκλήθηκαν ελαφρές υλικές ζημιές στα καλώδια της ΔΕΗ, τα οποία ήδη αποκαταστάθηκαν, ενώ δεν συντρέχει κίνδυνος θαλάσσιας ρύπανσης.  Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Μεσολογγίου.


Επιμ.: Παναγιώτης Φωτεινόπουλος

Όλη η επικαιρότητα