Πολιτική

«Παρών» στις πολιτικές εξελίξεις δηλώνει ο Πέτρος Τατούλης

paron_stis_politikes_exelixeis_dilonei_o_petros_tatoylis.jpg

Οφείλουμε να αναλάβουμε πρωτοβουλίες για την ανάταξη του μεγάλου χώρου της πατριωτικής, δημοκρατικής και δημιουργικής παράταξης η οποία δεν κατάφερε να πείσει και κυρίως δεν κατάφερε να παρουσιάσει πειστική πρόταση ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης μετά την ανακοίνωση του πρώτου εκλογικού αποτελέσματος.

«Το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος δεν μπορεί κανένας να το αμφισβητήσει και αποτελεί μια ιστορική απόφαση, την οποία ο πρωθυπουργός οφείλει να αξιοποιήσει στην κατεύθυνση που ο ίδιος έχει προσδιορίσει. Ως μοχλό πίεσης, δηλαδή, για μια καλύτερη συνολική συμφωνία που θα εξασφαλίζει επόμενη ημέρα για την Χώρα αυστηρά εντός του ευρωπαϊκού οικοδομήματος», δήλωσε ο Τατούλης.

«Πρέπει όλοι να γνωρίζουμε ότι η επόμενη ημέρα πρέπει να έχει ως κέντρο αναφοράς τις παραγωγικές πατριωτικές δυνάμεις της χώρας. Πρέπει να έχει ως κέντρο αναφοράς την ενότητα του λαού η οποία πρέπει να διαφυλαχθεί με κάθε κόστος.

Ο μεγάλος χώρος της πατριωτικής, δημοκρατικής και δημιουργικής παράταξης δεν κατάφερε να πείσει και κυρίως δεν κατάφερε να παρουσιάσει πειστική πρόταση. Οφείλουμε να αναλάβουμε πρωτοβουλίες για την ανάταξη του, προτάσσοντας πάντοτε το συμφέρον της χώρας και το καλύτερο αύριο των Ελληνίδων και των Ελλήνων. Σε αυτήν την διεκδίκηση βρίσκομαι στην πρώτη γραμμή», δήλωσε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου.

 
 
Πηγή: protothema.gr

Όλη η επικαιρότητα