Ελλάδα

Πάρος: Καταγγελίες «φωτιά» για την εξαφάνιση της 20χρονης Νεκταρίας – Οι πρώτες δηλώσεις της μητέρας της

Όπως μετέδωσε ο Alpha, από χθες η 20χρονη φιλοξενείται σε σπίτι συγγενικού της προσώπου στα Καμίνια.
Ακούστε το άρθρο

Ένα πέπλο μυστηρίου συνεχίζει να καλύπτει την υπόθεση της εξαφάνισης 20χρονης, που έφυγε από την Πάρο και έδωσε σημεία ζωής στην Αθήνα. Τι λέει η μητέρα της, για τις πληροφορίες, που θέλουν την κόρη της, να έχει πέσει θύμα βιασμού από τον πατριό της.

Όπως μετέδωσε ο Alpha, από χθες (08-01-2022) φιλοξενείται σε σπίτι συγγενικού της προσώπου στα Καμίνια. Όταν διαπίστωσε πως την αναζητούσαν, καθώς κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο η είδηση της εξαφάνισής της, μαζί με τη φωτογραφία της, εμφανίστηκε το πρωί του Σαββάτου στο Τμήμα Ασφαλείας της περιοχής, λέγοντας στους αστυνομικούς πως είναι καλά στην υγεία της.

Σύμφωνα με πληροφορίες του τηλεοπτικού σταθμού, η 20χρονη κατήγγειλε ότι ο πατριός της την κακοποιούσε σεξουαλικά από το 2016, δηλαδή από τότε που ήταν 15 ετών. Μάλιστα, έχει καταθέσει μήνυση σε βάρος του. Όπως υποστήριξε, έχει φύγει από το σπίτι της στην Πάρο άλλες δύο φορές στο παρελθόν, για τον ίδιο λόγο.

Η μητέρα της πάντως που μίλησε στο syrospress.gr, επιχειρεί να διαψεύσει τα πάντα: «Όλα είναι ψέματα. Το παιδί ο πατριός της το έχει πάρει από μωρό. Το έχουμε μεγαλώσει με χίλιες στερήσεις και πολλή δουλειά! Δεν το λέω για να υποστηρίξω τον πατριό αλλά ούτε την κόρη μου. Εγώ το δίκαιο το λέω όπως και το άδικο. Και δεν με νοιάζει τίποτα γιατί καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται.»

Όπως λέει η μητέρα της 20χρονης σήμερα Νεκταρίας, κάποιοι βάζουν το παιδί της, να κάνει αυτές τις καταγγελίες για να εξυπηρετήσουν δικά τους συμφέροντα: «Χίλια τοις εκατό κάποιοι την βάζουν να τα λέει όλα αυτά. Εχω τον πόνο του παιδιού μου έχω και όλα αυτά τα ψέματα» λέει χαρακτηριστικά και υποστηρίζει πως ακόμα δεν έχει μιλήσει με την κόρη της.

Όλη η επικαιρότητα