Ηλεία Τεχνολογία

Παρουσιάστηκαν τα αυτοκίνητα της Peugeot στον Πύργο – Μαγνήτισαν τα βλέμματα (PHOTOS – VIDEO)

Ακούστε το άρθρο

Παρουσίαση των νέων μοντέλων της γαλλικής εταιρίας PEUGEOT από την αντιπροσωπεία της στον Πύργο, πραγματοποιήθηκε χθες το πρωί στην κεντρική πλατεία του Πύργου. Πλήθος κόσμου είχε την ευκαιρία να δει από κοντά τα νέα μοντέλα της εταιρίας, να ενημερωθεί για τα χαρακτηριστικά του και να απολαύσει την αίσθηση που προσφέρουν, βρισκόμενοι έστω και για μια στιγμή στη θέση του οδηγού.

Η συνέχεια δίνεται σήμερα στον πεζόδρομο Αμαλιάδας.

Πιο συγκεκριμένα, ο κόσμος φάνηκε ιδιαίτερα εντυπωσιασμένος από τα αυτοκίνητα της γαλλικής εταιρίας που είχαν σταθμευθεί στην κεντρική πλατεία Πύργου.

Πολλοί δεν παρέλειψαν να συγκεντρώσουν πληροφορίες για αυτά και να κάνουν μια σύντομη έρευνα αγοράς, ενώ πολλοί άλλοι που βρέθηκαν στο εσωτερικό τους δεν έχασαν την ευκαιρία να αποθανατίσουν τη στιγμή βγάζοντας φωτογραφίες με τα κινητά τους.

Ο ιδιοκτήτης της αντιπροσωπείας PEUGEOT, Κοσμάς Λουμίτης, φανερά εντυπωσιασμένος από το ενδιαφέρον που δείχνει μέχρι στιγμής ο κόσμος, αναφέρθηκε στα νέα μοντέλα της εταιρίας: «Έχουμε φέρει όλα τα νέα μοντέλα της Peugeot. Κάνουμε προσπάθεια να δει ο κόσμος ότι νέο έχει βγει. Στις εγκαταστάσεις μας γίνονται και κάποια Test Drive με νέα και ορισμένα ελαφρώς μεταχειρισμένα αυτοκίνητα, που μπορεί να δει ο κόσμος μέχρι και την Τετάρτη. Αύριο θα βρισκόμαστε στον πεζόδρομο Αμαλιάδας. Η ανταπόκριση του κόσμου είναι αρκετή και μέχρι αργά το βράδυ της Παρασκευής, στις εγκαταστάσεις μας βρέθηκαν πολλοί, οδηγώντας το Peugeot 208 GTi που είχε τη μεγαλύτερη ζήτηση, αλλά και το 3008 SUV και το 2008, όπου αυξάνεται η τάση τελευταία». Δεν παρέλειψε όμως να αναφερθεί και στις επιλογές του κόσμου, λέγοντας: «Ο κόσμος κινείται περισσότερο στο πετρέλαιο λόγω οικονομίας. Οι καινούριοι κινητήρες 1200 κυβικών, είναι βραβευμένοι 3 συνεχόμενα χρόνια και πιστεύω  ότι θα αυξηθούν ακόμα περισσότερο οι πωλήσεις. Το μοντέλο της Peugeot που έχει καταγράψει τις καλύτερες πωλήσεις είναι το 208 μέχρι στιγμής. Το θέλει ο κόσμος, του αρέσει το γαλλικό πρωτοποριακό σχέδιο».

Από την πλευρά της, η αντιπρόσωπος της γαλλικής εταιρίας Μαρία Λουμίτη, εστίασε τόσο στην παρουσίαση σε Αμαλιάδα και Πύργο, όσο και στα μοντέλα που κερδίζουν το ενδιαφέρον του κόσμου: «Είχαμε τη χαρά από τα κεντρικά της Peugeot να παρουσιάσουμε στον κόσμο του Πύργου και της Αμαλιάδας όλα τα νέα μοντέλα της Peugeot, καινούρια και ελαφρώς μεταχειρισμένα, που σήμερα παρουσιάζουμε στην πλατεία Πύργου και αύριο στον πεζόδρομο Αμαλιάδας. Από Δευτέρα έως Τετάρτη, θα μπορεί ο κόσμος να τα δει στις εγκαταστάσεις μας και να τα δοκιμάσει, να τα ανακαλύψει, να νιώσει τα πατήματα και τις ανέσεις του. Τα μοντέλα που είναι πιο κινήσιμα, είναι το 208 τύπου ΙΧ οικογενειακό αυτοκίνητο, αλλά και τα τζιπ τύπου SUV, 2008 και 3008, που είναι το νέο μας μοντέλο την παρούσα στιγμή. Είναι ορισμένα που τραβάνε τον κόσμο για τον όγκο, την παρουσία, το σχέδιο και τα χαρακτηριστικά τους. Ο κόσμος δείχνει ενδιαφέρον και ευελπιστούμε να έχει αποτέλεσμα αυτό, διότι περνάμε δύσκολη περίοδο και επιθυμούμε να καλυτερεύσει σε όλους τους τομείς, τόσο σε εμάς όσο και στην αγορά του Πύργου γενικότερα».

Όλη η επικαιρότητα