Ψυχαγωγία

Παρουσίαση Προγράμματος ΑΝΤ1 2022-2023: Όλες οι εκπομπές, οι σειρές, τα τηλεπαιχνίδια και τα reality

To ολοκαίνουργιο και ανανεωμένο πρόγραμμα παρουσίασε σήμερα ο ΑΝΤ1 με τον Γιώργο Λεβέντη και τον Τζώρτζη Ποφάντη να είναι οι οικοδεσπότες της εκδήλωσης.
Ακούστε το άρθρο

To ολοκαίνουργιο και ανανεωμένο πρόγραμμα παρουσίασε σήμερα (12/7) ο ΑΝΤ1 με τον Γιώργο Λεβέντη και τον Τζώρτζη Ποφάντη να είναι οι οικοδεσπότες της εκδήλωσης. 

«Η σχεση μου με ΑΝΤ1 είναι καρμική. Στηριζόμαστε σε βασικούς άξονες, ενημέρωση και διασκέδαση για όλη την οικογένεια» είπε μεταξύ άλλων ο νέος Διευθύνων Σύμβουλος των εταιριών ΑΝΤ1, Μακεδονία TV και Antenna Studios και συνέχισε «Έχουμε δουλέψει πολύ τους τελευταίους μήνες και είμαστε έτοιμοι για έναν δύσκολο χειμώνα».

Από την πλευρά του ο Τζώρτζης Ποφάντης, σχολίασε για το νέο πρόγραμμα του σταθμού: «Θέλουμε να πιστέψετε ότι ο ΑΝΤ1 είναι έτοιμος να ξαναπάρει τα ηνία και θέλουμε να πιστεύουμε ότι θα κάνουμε ξανά τομές στην ελληνική τηλεόραση».

Ας δούμε όμως αναλυτικά όσα θα παρακολουθήσουμε από τη νέα σεζόν στον ΑΝΤ1:

Μυθοπλασία: Νέα εποχή μετά τις «Μέλισσες»

Για τους ανθρώπους του ΑΝΤ1 η μυθοπλασία χωρίζεται στην εποχή πριν και την εποχή μετά τις Άγριες Μέλισσες που υπήρξε σταθμός στο πρόγραμμά του για τρία χρόνια. Ο πήχυς έχει ανέβει πολύ και φυσικά δεν θα μπορούσαν να μην συμπεριλάβουν τη νέα σεζόν ενδιαφέρουσες σειρές.

Όπως ανακοινώθηκε λοιπόν, μία πολύ ενδιαφέρουσα κωμωδία που θα παρακολουθούμε δύο φορές την εβδομάδα θα είναι αυτή με τον τίτλο «Εκτός Υπηρεσίας» με πρωταγωνιστή, μεταξύ άλλων τον Πάνο Βλάχο ο οποίος επιστρέφει στην κωμωδία μετά από 8 χρόνια που τον είχαμε δει στη λατρεμένη και πολύ επιτυχημένη σειρά «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα». Μαζί τους οι Αλέξης Βιδαλάκης, Αλέξανδρος Αντωνόπουλος, Βασιλική Ανδρίτσου και Νίκος Ορφανός.

Μία ακόμα κωμική σειρά του ΑΝΤ1 που ελπίζει να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον μας είναι αυτή με τον τίτλο «Ποιος Παπαδόπουλος;» που έρχεται τον Σεπτέμβριο του 2022 για να αναστατώσει τις ζωές δύο οικογενειών. Η Μαριάννα Τουμασάτου, η Ελένη Ουζουνίδου, ο Κρατερός Κατσούλης, ο Γιάννης Δρακόπουλος και ο Βασίλης Κολοβός θα συγκατοικήσουν αναγκαστικά και θα χαρίσουν στους τηλεθεατές μοναδικές στιγμές γέλιου. Δείτε το τρέιλερ της σειράς παρακάτω:

Μία άλλη πολύ έξυπνη κίνηση του ΑΝΤ1 ήταν να συμπεριλάβει στο πρόγραμμά της μία μοναδική παραγωγή. Ο λόγος για την ταινία «Σμύρνη μου αγαπημένη» της Μιμής Ντενίση η οποία θα προβληθεί ως μίνι σειρά σε τέσσερα επεισόδιο με υλικό της ταινίας αλλά και υλικό που δεν προβλήθηκε ποτέ στις αίθουσες. Μάλιστα, η προβολή τους θα γίνει τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, στη μαύρη επέτειο των 100 χρόνων από την καταστροφή της Σμύρνης.

Μία άλλη δραματική σειρά με αξιώσεις είναι «Οι παγιδευμενοι» όπου πρωταγωνιστούν ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης και η Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρου.

Σύμφωνα με το σενάριο, ένα νεαρό κορίτσι δολοφονείται. Μία δικηγόρος και ένας Εισαγγελέας συναντιούνται και αναγκάζονται να συνεργαστούν για να βρουν τον πραγματικό ένοχο. Έχουν, όμως, εντελώς διαφορετική φιλοσοφία ζωής. Για τον Δημήτρη, ο Νόμος και η Δικαιοσύνη είναι το ίδιο. Για την Άννα, άλλο ο Νόμος και άλλο η Δικαιοσύνη.

Όπως μάθαμε στην εκδήλωση παρουσίασης του προγράμματος, χρειάστηκε να γίνουν 120 δοκιμαστικά για το γυναικείο πρωταγωνιστικό ρόλο. Η Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρου διάβασε το σενάριο από το αεροδρόμιο καθώς πήγαινε για το δικό της δοκιμαστικό, άρτι αφιχθείσα από το Λονδίνο όπου ζούσε μόνιμα. Το έσκισε και εμφανίστηκε μπροστά στους συντελεστές της σειράς διεκδικώντας τον ρόλο. Τελικά, ήταν τόσο καλή στην ερμηνεία της που πήρε αμέσως τον ρόλο. Έκλεισε το σπίτι της στο Λονδίνο και επέστρεψε για να εγκατασταθεί στην Ελλάδα προκειμένου να είναι εντάξει στις υποχρεώσεις της.

Τέλος, θα δούμε τη «Μάγισσα» με πρωταγωνίστιρα την Έλλη Τρίγγου και με team πίσω από τις κάμερες σημαντικούς συντελεστές των Άγριων Μελισσών, δηλαδή στη σκηνοθεσία τον Λευτέρη Χαρίτο και τη Μελίνα Τσαμπάνη στο σενάριο το οποίο μας μεταφέρει στα 1818 στη Μάνη.

Νέα τηλεπαιχνίδια και reality συγκινήσεις

Η Ζέτα Μακρυπούλια θα συνεχίσει για ακόμα μία χρονιά να ανήκει στο δυναμικό του σταθμού, κρατώντας τη θέση της οικοδέσποινας στο «Ρουκ Ζουκ» και το «Ρουκ Ζουκ Special». Δυνατό χαρτί του ΑΝΤ1 βέβαια παραμένει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ο οποίος θα συνεχίσει να μοιράζει… εκατομμύρια μέσα από το τηλεπαιχνίδι «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος» αλλά και να παρουσιάζει το «The 2night Show» το οποίο θα συνεχίσει να προβάλλεται από τη Δευτέρα έως την Τετάρτη. Στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1 θα βλέπουμε και το 5Χ5 όπως και τη σεζόν που έφυγε.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο «Εκατομμυριούχος» θα ολοκληρωθεί στα τέλη Οκτωβρίου για να δώσει στη συγκεκριμένη ώρα τη σκυτάλη στους Ράδιο Αρβύλα και την παρέα του Αντώνη Κανάκη και θα επανέλθει μετά το Πάσχα όταν θα ολοκληρωθεί η προβολή της σατιρικής εκπομπής για τη σεζόν.

Ο ΑΝΤ1 προσθέτει στο πρόγραμμά του για τη νέα σεζόν και άλλο ένα τηλεπαιχνίδι, ολοκαίνουργιο και «φρέσκο». Πρόκειται για το «Family Game» που θα προβάλλεται κάθε Σάββατο. Στο νέο τηλεπαιχνίδι θα είναι αντιμέτωπες δυο οικογενειες όμως όπως μάθαμε δεν έχει βρεθεί ακόμα παρουσιαστής. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο σταθμός θέλε ιδανικά να το παρουσιάζει ένα ζευγάρι παρουσιαστών, ένας άντρας και μία γυναίκα, χωρίς απαραίτητα να είναι και ζευγάρι στη ζωή.

Από τον Νοέμβριο, μαζί με τους Ράδιο Αρβύλα θα βλέπουμε και το Βινύλιο. Τα δύο αυτά προγράμματα θα παραμείνουν στον «αέρα» του σταθμού και κατά τη διάρκεια του Μουντιάλ.

Από τον ερχόμενο Ιανουάριο, ο σταθμός έχει συμπεριλάβει στο πρόγραμμά του και το παιχνίδι Dragons’ Den, κατά το οποίο πέντε κριτές θα ακούν πρωτοποριακές ιδέες και ανάλογα με το πόσο εμπνευσμένες είναι, θα τις χρηματοδοτούν από τα κονδύλια που θα έχουν στη διάθεσή τους. Στην παρουσίαση, όπως ανακοινώθηκε, θα είναι ο Σάκης Τανιμανίδης.

Τέλος, ο ΑΝΤ1 έχει εξασφαλίσει και τα δικαιώματα για την προβολή του ριάλιτι παιχνιδιού επιβίωσης «Ι am a celebrity, get me out of here», του οποίου τα γυρίσματα θα γίνουν στη ζούγκλα της Νότιας Αφρικής σε δύσκολες συνθήκες για τους επώνυμους που θα δεχτούν να ζήσουν αυτή τη μοναδική εμπειρία. Όπως αποκαλύφθηκε στην εκδήλωση παρουσίασης του προγράμματος του ΑΝΤ1, ακόμα δεν έχει βρεθεί παρουσιαστής για το συγκεκριμένο concept.

Ο Χατζηνικολάου, ο Παπαδάκης και τα άλλα παιδιά

Έχουν ακουστεί πολλά για την πρωινή ζώνη του ΑΝΤ1 και ήρθε η ώρα να ακούσουμε από επίσημα χείλη τι ακριβώς θα δούμε από το φθινόπωρο στις οθόνες μας.

Όπως μάθαμε λοιπόν, το Καλημέρα Ελλάδα θα είναι ξανά στον «αέρα» με πολλές αλλαγές και ανανεώσεις, χωρίς όμως να είναι κάτι ανακοινώσιμο. Μόλις μία μέρα μετά την επίσημη ανακοίνωση του ΑΝΤ1 ότι ο Γιώργος Λιάγκας ανανέωσε το συμβόλαιό του στον σταθμό, μάθαμε στην εκδήλωση παρουσίασης ότι θα βγει στον αέρα χωρίς αλλαγή τίτλου η εκπομπή «Το πρωινό» χωρίς όμως περαιτέρω ενημέρωση.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι οι Πρωινοί Τύποι αποχωρούν από το Σαββατοκύριακο και έρχεται νέα εκπομπή.

Στο τιμόνι της ενημέρωσης του σταθμού και το κεντρικό δελτίο ειδήσεων σταθερή αξία παραμένει ο Νίκος Χατζηνικολάου ο οποίος επίσης πρόσφατα ανανέωσε το συμβόλαιό του με τον ΑΝΤ1 ενώ σε ό,τι αφορά τις μεταδόσεις της κορυφαίας αθλητικής εκδήλωσης, του Μουντιάλ, όπως ανακοινώθηκε, θα μεταδοθούν από τον ΑΝΤ1 32 αγώνες και από το ΑΝΤ1 Plus άλλοι 32 ενώ θα προβληθούν και δύο αθλητικές εκπομπές.

Τέλος, στη θέση της εκπομπής “Ενώπιος Ενωπίω” το πιθανότερο είναι ότι θα δούμε άλλη εκπομπή παρόμοιου ύφους αλλα με άλλη ονομασία, πιθανόν «Ενικός».

Ο σταθμός έχει προνοήσει και για το παιδικό κοινό του, με τον Τριγωνοψαρούλη να ευελπιστεί πως θα γίνει ο αγαπημένος ήρωας των λιλιπούτειων τηλεθετάων του ΑΝΤ1.

Πηγή: newsbomb.gr

Όλη η επικαιρότητα