Αθλητισμός

Παρουσιάστηκε ο Ντανιέλ Μπατίστα στον Άρη Αρχαίας Ολυμπίας! (VIDEO)

mpatista.jpg
Ακούστε το άρθρο

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο υποδέχτηκε ο χώρος όπου γεννήθηκε ο αθλητισμός τον Ντανιέλ Μπατίστα, τον άνθρωπο που έγραψε την δική του ιστορία στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ο πρόεδρος των «κιτρινόμαυρων» Βασίλης Καλογερόπουλος, τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας της Αρχαίας Ολυμπίας, είχαν το Σάββατο συγκέντρωση γνωριμίας με τον παλαίμαχο άσο, ενώ την Κυριακή όλοι μαζί έκαναν περιήγηση στην πόλη.


Ο Ντανιέλ Μπατίστα, που είναι και επίσημα ο νέος τεχνικός διευθυντής του Άρη Αρχαίας Ολυμπίας, εντυπωσίασε με το παρουσιαστικό του, αλλά ήταν, όπως το συνηθίζει άλλωστε, απλός και συζητήσιμος με τους παίκτες και με όσους του ζήτησαν να μιλήσει μαζί τους ή και να φωτογραφηθεί ακόμη.

Στο μεταξύ σήμερα ξεκινά την προετοιμασία η φιλόδοξη ομάδα του Άρη, που πραγματικά έχει εντυπωσιάσει με τις κινήσεις της σε όλους τους τομείς.

Η έναρξη έχει οριστεί για τις 7.30 μ.μ στο γήπεδο Πελοπίου, όπου ο προπονητής Βασίλης Καλογερόπουλος, μαζί με τους συνεργάτες του Γιάννη Κουτσουνά και Θανάση Παπαζώη , θα αναλύσουν το πρόγραμμα στους παίκτες, ενώ είναι πολύ πιθανό να δώσει το παρών και η τελευταία μεταγραφή της ομάδας, ο οποίος είναι παίκτης έμπειρος που παλιότερα έπαιξε στον Πανηλειακό και σε ομάδες Γ’ και Δ’Εθνικής.

Όλη η επικαιρότητα