Ηλεία

Παρουσιάζεται η πλατφόρμα του Open Mall στη Βάρδα

Την Τετάρτη, στο χώρο του Δημαρχείου Βάρδας στις 6.30 το απόγευμα.
Ακούστε το άρθρο

Την λειτουργία της ηλεκτρονικής πλατφόρμας του Ανοικτού Κέντρου Εμπορίου της Βάρδας, θα έχουν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν οι επαγγελματίες της Βάρδας, αύριο το απόγευμα.

Ο Εμπορικός Σύλλογος της Βάρδας, την Τετάρτη διοργανώνει εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, στο χώρο του Δημαρχείου Βάρδας στις 6.30 το απόγευμα ενώ αμέσως μετά την κοπή της πίτας θα γίνει ενημέρωση των παρευρισκόμενων και των επαγγελματιών της περιοχής, από εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρείας, πάνω στην λειτουργία της ηλεκτρονικής πλατφόρμας του Open Mall Βάρδας, τα έργα για το οποίο έχουν ήδη ξεκινήσει.

Σε δηλώσεις του ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Βάρδας, Ανδρέας Τσίρος, καλεί όλους τους επαγγελματίες της Βάρδας, να παρευρεθούν στην εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας και την παρουσίαση της ηλεκτρονικής πλατφόρμας του Ανοικτού Κέντρου Εμπορίου, ώστε να γίνουν γνώστες της λειτουργίας της από την εκπρόσωπο της εταιρείας.

«Είναι σημαντικό να έρθουν οι συνάδελφοι επαγγελματίες στην παρουσίαση της ηλεκτρονικής πλατφόρμας του Open Mall που θα γίνει την Τετάρτη στις 6.30 το απόγευμα στο Δημαρχείο της Βάρδας, με αφορμή την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου μας. Εκπρόσωπος της αναδόχου εταιρείας, θα κάνει την πλήρη παρουσίαση ώστε να γνωρίσουμε τον τρόπο λειτουργίας της πλατφόρμας αυτής, που αποτελεί ένα σημαντικό εργαλείο για το Ανοικτό Κέντρο Εμπορίου», ανέφερε ο κ. Τσίρος.

Όλη η επικαιρότητα