Categories: Ηλεία

Πάσχα στην Ολυμπία με ανεμελιά και τη φιλοξενία των Aldemar Resorts

Share

Ο Όμιλος Aldemar Resorts σας προσκαλεί να περάσετε τις ημέρες του Πάσχα στο 5* Aldemar Olympian Village. Ιδανικό για όσους αναζητούν μια απόδραση που συνδυάζει την ξεκούραση και τη χαρά της παράδοσης.

To all inclusive Πασχαλινό πακέτο του ξενοδοχείου έχει φροντίσει για όλα και όλους και υπόσχεται ένα παραδοσιακό Πάσχα γεμάτο ήθη, έθιμα και… άρωμα καλοκαιριού!

Έχοντας την ευελιξία της ελάχιστης διαμονής 2 διανυκτερεύσεων, ζήστε μια ξεχωριστή Ανάσταση στην εκκλησία της Μυρτιάς ή το μοναστήρι της Σκαφιδιάς και στη συνέχεια απολαύστε το Αναστάσιμο δείπνο με το εθιμοτυπικό τσούγκρισμα των κόκκινων αυγών και την παραδοσιακή μαγειρίτσα που θα έχουν επιμεληθεί για εσάς οι έμπειροι Σεφ του Ομίλου. Την Κυριακή του Πάσχα σας περιμένει ένα μεγάλο ελληνικό γλέντι με τους αγαπημένους τραγουδιστές Γιώργο Γερολυμάτο και Μαρίνα Βλαχάκη και φυσικά το χαρακτηριστικό σούβλισμα του οβελία!

Αναλυτικά, στο all inclusive Πασχαλινό πακέτο περιλαμβάνεται:

  • Πλήρης διατροφή
  • Εορταστικά γεύματα με πλούσιο παραδοσιακό μενού (νηστίσιμες επιλογές, αναστάσιμο δείπνο, σούβλισμα οβελία και άλλα παραδοσιακά πιάτα)
  • Πρόγραμμα διασκέδασης την Κυριακή του Πάσχα: το μεσημέρι με ζωντανή μουσική και καλεσμένους τους τραγουδιστές Γιώργο Γερολυμάτο και Μαρίνα Βλαχάκη και το βράδυ διασκέδαση με ξένη και ελληνική μουσική.
  • Δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους
  • Δωρεάν διαμονή ενός παιδιού μέχρι 12 ετών στο δωμάτιο των γονιών
  • Δωρεάν απεριόριστο Wi-Fi σε όλους τους χώρους του ξενοδοχείου

Χαρείτε το Πάσχα μακριά από την πόλη, νιώστε τη μοναδική αίσθηση ελευθερίας του απέραντου γαλάζιου και απολαύστε την πολυτέλεια να μην έχετε καμία έγνοια, έστω για λίγο. Η Δυτική Πελοπόννησος που αρμονικά συνδυάζει τη φυσική ομορφιά με την ιστορία της κοιτίδας των Ολυμπιακών Αγώνων σας περιμένει να την ανακαλύψετε.

Όλα αυτά με την απόλυτη ασφάλεια που παρέχουν τα αυστηρά πρωτόκολλα λειτουργίας του Ομίλου Aldemar Resorts και με την άνεση της οδικής πρόσβασης.

Κλείστε τη διαμονή σας εδώ ή εναλλακτικά κάντε τηλεφωνική κράτηση στο 26210 82000.