Παραπολιτικά

ΠΑΣΟΚ: Το χριστουγεννιάτικο σουαρέ με τους δημοσιογράφους στο Παγκράτι

Σε γιορτινό κλίμα πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης η γιορτή που διοργάνωσε το ΠΑΣΟΚ με καλεσμένους τους διαπιστευμένους δημοσιογράφους που καλύπτουν το ρεπορτάζ της κεντροαριστεράς.

Οι οικοδεσπότες υποδέχθηκαν τους καλεσμένους τους σε γνωστό μπαρ του Παγκρατίου, απ΄όπου δεν έλειψε η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά, η οποία ήταν χαμογελαστή και ευδιάθετη, ενδεχομένως και λόγω της ανόδου που παρουσιάζει το κόμμα της στις τελευταίες δημοσκοπήσεις.

Το «παρών» έδωσε σύσσωμη η ομάδα επικοινωνίας του Κινήματος Αλλαγής, δηλαδή ο Κυριάκος Κυριάκος, γραμματέας του Τομέα Επικοινωνίας, οι εκπρόσωποι Τύπου Παύλος Χρηστίδης, Ζέφη Δημαδάμα, Παναγιώτης Βλάχος και Μανώλης Χριστοδουλάκης, καθώς και ο Σπύρος Καρανικόλας, του οποίου τα νέα καθήκοντα ανακοινώθηκαν πρόσφατα, αφού ανέλαβε εκπρόσωπος κοινοβουλευτικού έργου.

Από τα πηγαδάκια ξεχώρισαν αυτό του Μανώλη Όθωνα με τον Πάσχο Μανδραβέλη και τον Μιχάλη Μιχαήλ. Στα αριστερά του ΠΑΣΟΚ ήταν το τραπέζι του Παναγιώτη Βλάχου με τον δημοσιογράφο Δημήτρη Κουκλουμπέρη, αλλά και εκείνο με τα στελέχη του γραφείου Τύπου του Κινήματος Αλλαγής, του Νίκου Βοσδογάνη, του Σάββα Γουλόπουλου, αλλά και του δημοσιογράφου Δημήτρη Μανιάτη.

Ο Χρήστος Πρωτόπαππας, που έχει και κεντρικό ρολό σε ό,τι αφορά τα μέσα ενημέρωσης, ήταν στην παρέα των δημοσιογράφων των Νέων, του Βήματος και του in.gr, Μυρτώς Λιαλιούτη και Δημήτρη Χόνδρου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι όλοι τήρησαν τον νέο αντικαπνιστικό νόμο, καπνίζοντας το τσιγάρο τους στον εξωτερικό χώρο του μαγαζιού παρά το κρύο και κυρίως χωρίς διαμαρτυρίες.

via

Όλη η επικαιρότητα