Προγνωστικά

Πατάει… γκάζι η Εθνική στο «Ακρόπολις», παιχνίδι τακτικής στο Ισραήλ

Τα προγνωστικά της ημέρας.
Ακούστε το άρθρο

Η πρεμιέρα της Εθνικής στο τουρνουά «Ακρόπολις», κόντρα στην Πολωνία, ξεχωρίζει στο σημερινό πρόγραμμα, το οποίο περιλαμβάνει και τρεις αναμετρήσεις στο πλαίσιο των πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ.

Όσα πρέπει να γνωρίζεται για το online live καζινο

  1. Ελλάδα – Πολωνία (21:00)

Οι δύο ομάδες προετοιμάζονται για τις υποχρεώσεις τους στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2023 και την τελική φάση του Eurobasket 2022. Πρώτος αντίπαλος της Εθνικής Ελλάδας στο τουρνουά «Ακρόπολις» είναι η αδύναμη Πολωνία και θα ακολουθήσουν οι πιο δυνατές Γεωργία και Τουρκία.

➥ Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα θέλει να τρέξει και μπορεί να ξεπεράσει τους 90 πόντους στην επίθεση. Ποντάρισμα στο Over 90,5 της Ελλάδας σε απόδοση 1.85.

  1. Μακάμπι Χάιφα – Ερυθρός Αστέρας (22:00)

Η Μακάμπι Χάιφα θέλει να ολοκληρώσει την αγωνιστική υπέρβαση και να εισέλθει στη φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, φτάνοντας μέχρι το τέλος της διαδρομής. Η Πρωταθλήτρια Ισραήλ έχει ξεπεράσει το εμπόδιο του Ολυμπιακού και του Απόλλωνα Λεμεσού και απομένει αυτό του Ερυθρού Αστέρα. Οι γηπεδούχοι βγάζουν ενέργεια, ένταση και ενθουσιασμό στην έδρα τους, αλλά ο Πρωταθλητής Σερβίας είναι πιο έμπειρος και ξέρει να παίζει για το αποτέλεσμα.

➥ Ο αγώνας θα έχει μπόλικη τακτική και γκολ στη Χάιφα, αλλά όχι πολλά. Ποντάρισμα στα 2-3 G σε απόδοση 1.95.

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις, οι αποδόσεις ενδέχεται να αλλάξουν  | 21+

Όλη η επικαιρότητα