Κινηματογράφος

«Πάταγο» κάνει το Venom 2 στην Αμερική – Δείτε το τρέιλερ

Me περισσότερα από 90 εκατομμύρια εισπράξεις, το δεύτερο μέρος του «Venom» αλώνει τις αμερικάνικες αίθουσες.
Ακούστε το άρθρο

Οι επιδόσεις του «Venom 2» στο αμερικανικό box office επιβεβαιώνουν «τη σημασία της κυκλοφορίας στην αίθουσα», σημειώνει ο υπεύθυνος διανομής της Sony Εϊντριαν Σμιθ, εξαίροντας την επιλογή της εταιρίας να μην κυκλοφορήσει η ταινία ταυτόχρονα σε streaming, μια πρακτική που τελευταία βρίσκεται στο στόχαστρο των αναλυτών σχετικά με τη νέα εποχή στην κινηματογραφική διασκέδαση.

Το «Venom 2» σε σκηνοθεσία του Αντι Σέρκις, με τον Τομ Χάρντι στον πρωταγωνιστικό ρόλο, έσπασε το ρεκόρ που είχε κάνει η «Black Widow» με 80 εκατομμύρια δολάρια πίσω στον Ιούλιο, χωρίς βέβαια να υπολογίζει κανείς τα 60 εκατομμύρια εισπράξεις από το Disney+ στο οποίο κυκλοφόρησε ταυτόχρονα. Στα μεγάλα ανοίγματα της «πανδημικής» εποχής, μετράμε ακόμη τα 75 εκατομμύρια δολάρια του «Ο Shang-Chi και ο Θρύλος των Δέκα Δαχτυλιδιών» και τα 70 εκατομμύρια δολάρια του «F9».

Venom 2

Το δεύτερο μέρος του «Venom» άνοιξε με μεγαλύτερες εισπράξεις Σαββατοκύριακου από την πρώτη ταινία του 2018 (80 εκατομμύρια δολάρια), η οποία κατάφερε να αγγίξει τα 213 εκατομμύρια δολάρια στη Βόρεια Αμερική και τα 856 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως, νούμερο που αναμένεται να ξεπεράσει το «Venom 2», αν και όλα θα κριθούν από την απόφαση της Κίνας, η οποία το τελευταίο διάστημα «κόβει» μεγάλες ταινίες όπως το «Black Widow» και το «Ο Shang-Chi και ο Θρύλος των Δέκα Δαχτυλιδιών» από τις οθόνες της.

Τα καλά νέα για το αμερικανικό box office θα συνεχιστούν με τις επικείμενες μεγάλες κυκλοφορίες: το «No Time to Die» στις 8 Οκτωβρίου, το «Halloween Kills» στις 15 Οκτωβρίου και το «Dune» στις 22 Οκτωβρίου.

Το «Venom 2» θα βγει στις ελληνικές αίθουσες το προσεχές διάστημα από την Feelgood Entertainment.

Δείτε το τρέιλερ:

Πηγή: fix.gr

Όλη η επικαιρότητα