Ελλάδα

Πατέρας 4χρονης: Βοηθήστε τη Μαρίνα μου να χειρουργηθεί

Ακούστε το άρθρο

Την πιο μεγάλη μάχη της ζωής της δίνει η 4χρονη Μαρίνα που διαγνώστηκε με όγκο στον εγκέφαλο και θα πρέπει να υποβληθεί σε σωτήρια επέμβαση στο εξωτερικό.

Από τη στιγμή που η ιστορία του 4χρονου κοριτσιού από τις Αρχάνες, είδε το φως της δημοσιότητας, σύμφωνα με το neakriti, όλο το νησί έχει ενωθεί για να βοηθήσει την 4χρονη και η μόνη εκκρεμότητα που απομένει είναι να ανοιχτεί την Πέμπτη 24 Ιανουαρίου, αριθμός λογαριασμού για να μαζευτεί ποσό που απαιτείται για το ταξίδι της ελπίδας στο Μόναχο της Γερμανίας.

Σύμφωνα με το μέλος της Επιτροπής και αντιδήμαρχο δημοτικής ενότητας Χαρά Γενιατάκη ήδη γίνεται προσπάθεια να συγκεντρωθούν τα χρήματα με έλεγχο της επιτροπής που έχει συσταθεί από δημοτικούς συμβούλους και ταυτόχρονα προχωράει η διαδικασία για το άνοιγμα λογαριασμού φιλανθρωπικού χαρακτήρα.

Σύμφωνα με την αντιδήμαρχο: «Το κορίτσι κατάγεται από την περιοχή και γνωρίζουμε προσωπικά τους γονείς. Τα χρήματα που θα απαιτηθούν είναι πολλά και το αγγελούδι θα έπρεπε να έχει χειρουργηθεί “χθες”».

«Η ζωή της Μαρίνας κρέμεται από μία κλωστή»

Όπως αφηγείται συγκλονισμένος ο πατέρας του κοριτσιού Γιώργος Παχάκης στο neakriti.gr «πήγαμε για μία επέμβαση για αμυγδαλές και κρεατάκια στο ΠΑΓΝΗ τον περασμένο Οκτώβριο και η επέμβαση σταμάτησε, καθώς εντοπίστηκε κάτι ύποπτο. Αμέσως μετά στη μαγνητική εντοπίστηκε ο τεράστιος όγκος και μας ενημέρωσαν ότι το παιδί θα πρέπει να μπει άμεσα στο χειρουργείο. Για 1 ½ ώρα δεν μπορούσα να μιλήσω. Το παιδί δεν είχε κανένα σύμπτωμα, αλλά η ζωή του κρέμεται από μία κλωστή».

Αμέσως μετά ξεκίνησε ο μαραθώνιος για την οικογένεια, με τον πατέρα να απευθύνεται σε νοσοκομεία των Αθηνών και της Θεσσαλονίκης, όπου όμως, η απάντηση ήταν αρνητική, καθώς σε κανένα νοσοκομείο δεν μπορούσε να χειρουργηθεί το κορίτσι.

Η ελπίδα ήρθε όμως στο Μόναχο, σύμφωνα με τον κ. Παχάκη «μία ξαδέρφη μας μεσολάβησε και έτσι βρήκαμε ένα νοσοκομείο στο Μόναχο της Γερμανίας, όπου μας είπαν ότι μπορεί χειρουργικά να αφαιρεθεί ο όγκος. Χρειάζονται όμως 62 χιλιάδες ευρώ και μάλιστα προπληρωμένα. Βοηθήστε μας για να κάνει η Μαρίνα τη σωτήρια επέμβαση».

Ευχή όλων είναι με τη δύναμη που της στέλνουν οι Κρητικοί, η 4χρονη να τα καταφέρει αφού είναι μια πραγματική μαχήτρια. Για όσους επιθυμούν να βοηθήσουν μπορούν να απευθυνθούν στο τηλέφωνο 2813/404040.

Όλη η επικαιρότητα