Ελλάδα

Πατέρας και γιος έκρυβαν χασίς σε αγρό στα Χανιά

Ακούστε το άρθρο

Οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων, που τους άσκησε δίωξη για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών

Δεν πήραν είδηση ότι τους παρακολουθούσαν διακριτικά οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών ένας 60χρονος και ο 37χρονος γιος του κι έτσι τους οδήγησαν άθελά τους σε μια δύσβατη αγροτική τοποθεσία στα Χανιά, που χρησιμοποιούσαν ως «καβάντζα» για να κρύβουν τα ναρκωτικά που διακινούσαν.

Όταν έβγαλαν από την κρυψώνα το παράνομο εμπόρευμα, οι αστυνομικοί τους ακινητοποίησαν και τους πέρασαν χειροπέδες. Στην «καβάντζα» βρήκαν και κατέσχεσαν πέντε συσκευασίες που περιείχαν συνολικά 738 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, ενώ πάνω στον 60χρονο κατασχέθηκαν 200 ευρώ και στο σπίτι του μικροποσότητα χασίς. Πατέρας και γιος οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων, που τους άσκησε δίωξη για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.

*** Τις ίδιες κατηγορίες απήγγειλε ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Λασιθίου σε τρεις νεαρούς Έλληνες ηλικίας 22, 21 και 22 χρόνων, που συνελήφθησαν στον Άγιο Νικόλαο από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών μετά από έρευνα στο σπίτι των δυο πρώτων, που είναι αδέλφια. Εκεί βρέθηκαν 243,8 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, διάφορα αντικείμενα με υπολείμματα ναρκωτικών, 270 ευρώ και μια σιδερογροθιά. Τα ναρκωτικά ανήκαν στον δεύτερο 22χρονο, που τα είχε κρύψει στο σπίτι των δυο αδελφών για να μην βρεθούν στο δικό του σε ενδεχόμενη έρευνα!

*** Έτοιμος να διαθέσει προς πώληση 15 συσκευασίες με συνολικά 45,4 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης ήταν ένας 21χρονος, στο σπίτι του οποίου στο Ηράκλειο έκαναν  έρευνα οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών. Στο σπίτι κατασχέθηκε και ένα δενδρύλλιο κάνναβης στο στάδιο της ανάπτυξης και ο 21χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου κατηγορούμενος για καλλιέργεια, κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.

Πρώτο Θέμα

Όλη η επικαιρότητα