Κόσμος

Πατέρας κρατούσε την κόρη του σκλάβα του σεξ – Τη βίαζε επί 20 χρόνια και έκαναν οκτώ παιδιά

Ο Ντομίνγκο Μπουλάτσιο βίαζε επανειλημμένα την κόρη του, την οποία κρατούσε ως σκλάβα του σεξ για πάνω από δύο δεκαετίες, με αποτέλεσμα να αποκτήσουν μαζί οκτώ παιδιά. Η τραγική ιστορία αποκαλύφθηκε το 2015, ωστόσο τώρα νέα στοιχεία έρχονται στη δημοσιόητα λόγω της εκδίκασης της υπόθεσης.

Ο 56χρονος ξεκίνησε να βιάζει την κόρη του πριν από 22 χρόνια, όταν αυτή ήταν 15 ετών. Σύμφωνα με τις εξετάσεις DNA και τα οκτώ παιδιά της είναι δικά του. Τα έξι μεγαλύτερα από τα παιδιά έχουν ήδη μεταφερθεί και ζουν σε οικοτροφείο.

Το δικαστήριο θα ασχοληθεί και με το τι απέγινε η σύζυγος του Μπουλάτσιο και μητέρας της 37χρονης σήμερα κοπέλας. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Μπουλάτσιο την πέταξε από το σπίτι μαζί με τα άλλα τρία παιδιά τους. Άλλες μαρτυρίες υποστηρίζουν ωστόσο ότι η γυναίκα πέθανε και τα άλλα τρία αδέλφια ανέλαβαν συγγενείς.

Ο “πατέρας-τέρας” φέρεται ότι εξασφάλιζε τη σιωπή της κόρης του όλα αυτά τα χρόνια, απειλώντας ότι θα την σκοτώσει. Η γυναίκα έσπασε τη σιωπή της πριν δύο χρόνια, μιλώντας σε γιατρό που φρόντιζε ένα από τα παιδιά της.

Η πολύκροτη δίκη αναμένεται να συνεχιστεί την ερχόμενη εβδομάδα, με καταθέσεις πάνω από 50 μαρτύρων.

Πηγή: news247.gr 

Όλη η επικαιρότητα