Categories: Κόσμος

Πατέρας μπήκε στο σπίτι της πρώην του και σκότωσε τα παιδιά τους, στα κρεβάτια τους

Share

Ένας άνδρας από το Γουισκόνσιν κρίθηκε χθες ένοχος για τη δολοφονία των δύο μικρών παιδιών του. Οι ένορκοι χρειάστηκαν περίπου 40 λεπτά για να καταλήξουν στην ετυμηγορία.

Στη συνέχεια, σε λιγότερο από μία, ο δικαστής καταδίκασε τον Μάθιου Μπάιερ σε ισόβια κάθειρξη χωρίς αναστολή. «Είμαι πεπεισμένος ότι είστε ένας αδίστακτος δολοφόνος χωρίς τύψεις», δήλωσε ο Μαρκ ΜακΓκίνις στη διάρκεια της καταδίκης του Beyer.

Ο δικαστής είπε επίσης ότι ήταν η πρώτη φορά που δεν έδωσε σε κάποιον την ευκαιρία για μελλοντική αναστολή.

«Συνήθως, σε κάποιον που πηγαίνει στη φυλακή ισόβια, δίνεται μια ευκαιρία, αν συμπεριφερθεί καλά, υπάρχει πιθανότητα να αποφυλακιστεί και να επιστρέψει στην κοινότητα», είπε, σύμφωνα με το WBay.com.

«Το κάνω σε κάθε μία από τις υποθέσεις μου. Στην περίπτωσή σας, κ. Μπάιερ, αυτό δεν πρόκειται να συμβεί».

Ο Μπάιερ μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τον Γουίλιαμ, 5 ετών, και την Ντανιέλ, 3 ετών, στα κρεβάτια τους το πρωί της 17ης Φεβρουαρίου 2020, αφού διέρρηξε το σπίτι της μητέρας τους.

Ο ίδιος και η πρώην σύζυγός του, Μελίσα Σουθ, φέρεται να είχαν εμπλακεί σε μια άσχημη διαμάχη για την κηδεμονία. Η μητέρα είχε ξαναπαντρευτεί και ζητούσε πλήρη κηδεμονία, σύμφωνα με δημοσιεύματα.

Στη διάρκεια της δίκης, η Σουθ κατέθεσε πώς ανακάλυψε αρχικά τα πτώματα των παιδιών της με μαχαιριές στον δεύτερο όροφο του σπιτιού της. Χωρίς να αντιληφθεί ότι ο γιος της ήταν καλυμμένος με αίμα, νόμιζε στην αρχή ότι ο Γουίλιαμ είχε χύσει πάνω του ένα κόκκινο ποτό, σύμφωνα με το WBay.com.

Οι εισαγγελείς στη δίκη θεώρησαν ότι μπορεί να σκότωσε τον Γουίλιαμ και την Ντανιέλ για να αποφύγει να πληρώσει διατροφή για τα παιδιά.

Άλλαξε επίσης την ιστορία του πολλές φορές μετά τις δολοφονίες των παιδιών και συζήτησε με έναν φίλο του πώς υποθετικά θα σκότωνε παιδιά, σύμφωνα με την Post Crescent. Επίσης, δεν πήγε στις κηδείες των παιδιών ή άλλα μνημόσυνα, αναφέρει το δημοσίευμα.

Η κοινή νεκρολογία των παιδιών ανέφερε ότι ήταν «αχώριστα», σημειώνοντας ότι «ο Γουίλ ήταν προστάτης της Ντάνι και η Ντάνι πάντα θαύμαζε τον Γουίλ».

Πηγή: lifo.gr