Lifestyle

Πατέρας της Amy Winehouse: Το φάντασμα της κόρης μου έρχεται και κάθεται στο κρεβάτι μου

Ακούστε το άρθρο

Έχουν περάσει έξι και πλέον χρόνια από το θάνατο της Amy Winehouse σε ηλικία μόλις 27 χρονών, όμως σύμφωνα με τον πατέρα της είναι ακόμη «ζωντανή».

Ο πατέρας της διάσημης τραγουδίστριας Mitch Winehouse υποστηρίζει πως δέχεται πολύ συχνές επισκέψεις από το φάντασμα της κόρης του στο σπίτι του στο Κεντ, το οποίο μερικές φορές έρχεται και κάθεται στην άκρη του κρεβατιού του.

AP_080704038183

«Έπειτα από τρία χρόνια σκεφτόμουν ότι μπορεί μια μέρα να επιστρέψει με κάποια μορφή και το έκανε. Όχι σωματικά, αλλά πνευματικά. Συμβαίνουν περίεργα πράγματα. Το φάντασμά της της έρχεται και κάθεται στην άκρη του κρεβατιού μου. Απλώς κάθεται εκεί και με το όμορφο πρόσωπό της, με κοιτάζει. Και της λέω: “Είσαι εντάξει;” γιατί νιώθω νευρικά με εκείνη μαζί μου. Όμως ανακουφίζομαι γνωρίζοντας ότι είναι εκεί, γύρω μου», ανέφερε χαρακτηριστικά στη Sun ο πατέρας της αδικοχαμένης τραγουδίστριας.

Ο Mitch Winehouse ακόμη πιστεύει ότι η Amy τον είχε επισκεφθεί με τη μορφή ενός πουλιού σαν αυτό που είχε η τραγουδίστρια τατουάζ στο χέρι της.

Όπως είπε στην βρετανική εφημερίδα μία εβδομάδα μετά το θάνατο της κόρης του βρισκόταν στο σπίτι της αδελφής του, όταν ένα κοτσύφι έπεσε πάνω στο τζάμι. Στη συνέχεια, πήγε να το πάρει και να το τοποθετήσει επάνω σε ένα κλαδί, αλλά αυτό πέταξε πάλι προς αυτόν και κάθισε στο πόδι του.

AP_682373290623

«Τότε το πήραμε πάλι πίσω και ήρθε και κάθισε ανάμεσά μας και τραγούδησε. Συνέχεια βλέπω τέτοια πουλιά και σίγουρα θα σκέφτεται κανείς “είναι μόνο ένα πουλί” αλλά είναι εκείνη, είμαι σίγουρος» καταλήγει.

Πηγή: newsbeast.gr 

Όλη η επικαιρότητα