Πολιτισμός

Πατινάζ και μουσική στην καρδιά της χειμωνιάτικης Αθήνας

Το πιο γιορτινό παγοδρόμιο της πόλης, που αγαπήθηκε από μικρούς και μεγάλους, συνεχίζει για τρίτη συνεχή χρονιά τη λειτουργία του στο Αίθριο του Μεγάρου και περιμένει τους φίλους του να φορέσουν τα παγοπέδιλά τους και να πατινάρουν στην πίστα του αυτά τα Χριστούγεννα και έως τις 31 Ιανουαρίου.

Όσοι δεν επιθυμούν να αθληθούν ή να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους στην ολόλευκη παγοπίστα έκτασης 375 τ.μ., αλλά απλώς να χαλαρώσουν παρακολουθώντας τους πατινέρ να γλιστρούν στον πάγο, μπορούν να απολαύσουν ένα ζεστό ή κρύο ρόφημα, ένα ποτό ή ένα σνακ στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο ακριβώς δίπλα στο παγοδρόμιο.

Οι έμπειροι εκπαιδευτές και το εξειδικευμένο προσωπικό του παγοδρομίου θα είναι στη διάθεση του κοινού για να διδάξουν με ασφάλεια τις βασικές αρχές του πατινάζ. Όσο για τους πιο… προχωρημένους, έχουν τη δυνατότητα να κάνουν ιδιαίτερα μαθήματα καλλιτεχνικού πατινάζ για να βελτιώσουν την τεχνική τους και να διασκεδάσουν χορεύοντας στον πάγο.

Πληροφορίες

Ώρες λειτουργίας: Καθημερινά 16:00 – 23:00, Σαββατοκύριακο και αργίες 11:00 – 23:00
Γενική είσοδος: 10 ευρώ (για όλες τις ηλικίες, με δυνατότητα απεριόριστης παραμονής στο παγοδρόμιο). Ιδιαίτερο μάθημα για αρχαρίους (διάρκειας 15 λεπτών): 10 ευρώ, χωρίς ραντεβού, ιδιαίτερο μάθημα για αθλητές (διάρκειας 30 λεπτών): 15 ευρώ, με ραντεβού.

Δυνατότητα αγοράς μηνιαίας κάρτας εισόδου για όλα τα παγοδρόμια της Ice Arena (80 ευρώ). Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, τηλ 210 72.82.000

Πηγή: naftemporiki.gr

Όλη η επικαιρότητα