Αχαϊα

Πάτρα: Άφαντος κρατούμενος που πήρε άδεια από τις φυλακές

Ακούστε το άρθρο

Ο 33χρονος  εξέτιε ποινή κάθειρξης 16 ετών για ληστείες από κοινού, κατ’ εξακολούθηση, κατ’ επάγγελμα και κατά συνήθεια και παράνομη οπλοφορία

Μάταια περίμεναν οι υπεύθυνοι έναν 33χρονο έγκλειστο να επιστρέψει στις φυλακές του Αγίου Στεφάνου Πατρών το πρωί της Παρασκευής, όταν τελείωνε η τακτική άδεια εννέα ημερών που είχε λάβει, καθώς εκείνος φρόντισε να την… παρατείνει με αποτέλεσμα να κηρυχθεί δραπέτης!

Σε βάρος του 33χρονου, ο οποίος εξέτιε ποινή κάθειρξης 16 ετών για ληστείες από κοινού, κατ’ εξακολούθηση, κατ’ επάγγελμα και κατά συνήθεια και παράνομη οπλοφορία, σχηματίστηκε δικογραφία για απόδραση από τους αστυνομικούς της Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας που τον αναζητούν.

Στην φυλακή οδηγήθηκε ένας φυγόποινος που συνελήφθη το βράδυ της Παρασκευής στα Γιαννιτσά, από αστυνομικούς της Ασφάλειας Πέλλας. Πρόκειται για έναν 41χρονο Έλληνα, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Γιαννιτσών για απάτη, με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης πέντε ετών.

Στην Κόνιτσα Ιωαννίνων, συνελήφθη από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος ένας φυγόποινος Έλληνας σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Πειραιά για απάτη και πλαστογραφία, με την οποία είχε καταδικαστεί σε ποινή φυλάκισης δυο ετών.

protothema.gr

Όλη η επικαιρότητα