Smile Αχαϊα

Πάτρα: Αυτά είναι τα άρματα του πατρινού Καρναβαλιού [ΦΩΤΟ]

Ακούστε το άρθρο

Εβδομάδα τελικής προετοιμασίας η τρέχουσα στο Καρναβαλικό Εργαστήρι του Δήμου Πατρέων όπου μπαίνουν οι τελευταίες πινελιές και ρυθμίζονται οι τελικές λεπτομέρειες στα άρματα του Πατρινού Καρναβαλιού 2018.

Τα άρματα του Πατρινού Καρναβαλιού, που κάθε χρόνο κατασκευάζει το Καρναβαλικό Εργαστήρι του Δήμου Πατρέων με την ιδιαίτερη καλλιτεχνική ματιά και την ξεχωριστή τεχνογνωσία των καλλιτεχνών-κατασκευαστών του, έχουν το δικό τους σημαντικό μερίδιο στην πανελλήνια εμβέλεια του θεσμού και την καθολική αποδοχή του και καταξίωσή του στην συνείδηση όλης της χώρας. Είναι αυτά που προκαλούν το ξεχωριστό ενδιαφέρον θεατών και επισκεπτών στους κεντρικούς δρόμους της πόλης κατά τις παρελάσεις του τελευταίου τριημέρου του Πατρινού Καρναβαλιού.

Φέτος τα άρματα θα παρουσιαστούν για πρώτη φορά την Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου και ώρα 20.30 στην παρέλαση των αρμάτων αλλά και στην παραμονή τους στην πλατεία Γεωργίου. Μικροί και μεγάλοι θα τα χαρούν από κοντά και θα φωτογραφηθούν μαζί τους. Τα βλέμματα θα πέσουν πάνω τους στις δυο παρελάσεις του Σαββατοκύριακου, στη νυχτερινή ποδαράτη παρέλαση το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου και ώρα 18.00 και στη Μεγάλη Παρέλαση της Κυριακής 18 Φεβρουαρίου στις 14.00.

Πηγή: patrastimes

Όλη η επικαιρότητα