Αχαϊα

Πάτρα: «Άγνωστοι» μπήκαν στο σπίτι Δασκαλάκη – Πισπιρίγκου

Δύο άνδρες μπήκαν στο σπίτι της οδού Μπιζανίου στην Πάτρα.
Ακούστε το άρθρο

Συγγενείς του Μάνου Δασκαλάκη ήταν, όπως μεταδίδει το pelop οι «άγνωστοι», που μπήκαν στο σπίτι της οδού Μπιζανίου στην Πάτρα.

Όπως ανέφεραν οι αρχικές πληροφορίες, το απόγευμα της Πέμπτης (19/5), δύο άγνωστοι άνδρες μπήκαν στο σπίτι της της Ρούλας Πισπιρίγκου, στην οδό Μπιζανίου και λίγα λεπτά αργότερα βγήκαν από το χώρο, κρατώντας μαύρες μεγάλες πλαστικές σακούλες, αποχωρώντας βιαστικά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του pelop.gr οι άνδρες που επισκέφθηκαν το ακίνητο ήταν συγγενικά πρόσωπα του Μάνου Δασκαλάκη, απ’ όπου πήραν κάποια προσωπικά αντικείμενα και έγγραφα του 30χρονου και πράγματα της 9χρονης κόρης του Τζωρτζίνας.

«Ξεσπά» ο πατέρας του Μάνου Δασκαλάκη

Την ίδια ώρα, ο πατέρας του Μάνου Δασκαλάκη έσπασε για πρώτη φορά τη σιωπή του για το θρίλερ της Πάτρας. «Είναι ιεροσυλία! Δεν μπορούμε να ηρεμήσουμε», είπε για τον θάνατο της Τζωρτζίνας.

«Εγώ τη στήριζα αυτή τη γυναίκα. Όπως δρούσε, ο τρόπος που το έκανε… δεν το περιμέναμε. Έχουμε σοκαριστεί, θέλουμε δικαίωση για τα παιδιά μας. Δεν με έχουν καλέσει για κατάθεση. Εμείς την αλήθεια θέλουμε», είπε μιλώντας στον Alpha.

Σύμφωνα, μάλιστα, με τον ίδιο, η Ρούλα Πισπιρίγκου του τηλεφώνησε μέσα από τη φυλακή, λίγο μετά την προφυλάκισή της, ζητώντας του να βρει ιατροδικαστές και ειδικούς που θα ξέρουν για την κεταμίνη, επιμένοντας πως η ίδια δεν έχει σχέση. Ακόμα, σε άλλη κλήση της, του ζητούσε επίμονα να της πάει στη φυλακή τον Μάνο για να τον δει.

Όλη η επικαιρότητα