Αχαϊα

Πάτρα: Άγριες συμπλοκές στο λιμάνι αργά τη νύκτα της Παρασκευής – Ένας νεκρός μετανάστης (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Ακούστε το άρθρο

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας, για τον εντοπισμό τον δραστών που αργά τη νύκτα της Παρασκευής, προκάλεσαν τον θανάσιμο τραυματισμό μετανάστη, στην Πάτρα.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, οι συμπλοκές σημειώθηκαν μεταξύ μεταναστών κοντά στο νέο λιμάνι της Πάτρας, όταν για άγνωστη αιτία, ομάδα ατόμων που βρίσκονταν στο σημείο του εργοστασίου ΑΒΕΞ, επιτέθηκε με ρόπαλα και πέτρες σε ομάδα ομοεθνών της που βρισκόταν στο πρώην εργοστάσιο του Λαδόπουλου, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό ενός 20χρονου Αφγανού. Αξίζει να σημειωθεί όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές ότι, ο νεαρός Αφγανός σκοτώθηκε από πυροβολισμούς που έπεσαν στο σημείο.

Δείτε φωτογραφίες:

Η αστυνομία έως αυτή την ώρα έχει πραγματοποιήσει έντεκα τουλάχιστο προσαγωγές υπόπτων ενώ οι αστυνομικοί συνεχίζουν τις έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών, που χθες τη νύκτα προκάλεσαν τον θανάσιμο τραυματισμό του νεαρού Αφγανού.

Δείτε το βίντεο από το patrastimes.gr:

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας:

“Χθες αργά το βράδυ, μετά από συμπλοκή αλλοδαπών εξωτερικά του πρώην εργοστασίου Λαδόπουλου στην Πάτρα, τραυματίστηκε θανάσιμα 20χρονος Αφγανός. Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών για τον εντοπισμό των δραστών, ενώ έως τώρα έχουν πραγματοποιηθεί έντεκα προσαγωγές ατόμων”.

Όλη η επικαιρότητα