Αχαϊα

Πάτρα: «Άλμα Ζωής»- Pink the City 2021: Το ροζ κυριαρχεί στην πόλη (pics)

Για πρώτη χρονιά φέτος το Pink the City χωρις την «ψυχή» του αφού η Λιολιώ Κολυπέρα θα λείπει αφού έφυγε από τη ζωή στις 21 Σεπτεμβρίου του 2021 μετά από σκληρή μάχη που έδωσε με τον κορωνοιό.
Ακούστε το άρθρο

Το  Pink the City, η κορυφαία διοργάνωσης του Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» Ν. Αχαΐας, διοργανώνεται και σήμερα στην πολύ της Πάτρας

Τα μελή του συλλόγου από νωρίς βρίσκονται στην πλατεία Γεωργίου με τα χαρακτηριστικά ροζ μπλουζάκια τους και ενημερώνουν και ευαισθητοποιούν τους πολίτες για τον καρκίνο του Μαστού

Η πρόεδρος του Συλλόγου που φέτος συμπληρώνει 20 χρόνια δράσης έφυγε από τη ζωή στις 21 Σεπτεμβρίου του 2021 μετά από μάχη που έδωσε με τον κορωνοιό. Αν και είχε κατορθώσει να νικήσει τρεις καρκίνους με τον δυναμισμό, την μαχητικότητα, το πείσμα και την ισχυρή θέλησή της για τη ζωή, δεν κατάφερε να νικήσει τον κορωνοϊό.

Τις σημερινές δράσεις τις είχε σχεδιάσει η ίδια.  Οι εκδηλώσεις θα κορυφωθούν με το σαρανταήμερο μνημόσυνο που θα τελεστεί  για την ανάπαυση της ψυχής της.

Η οικογένειά της καλεί όλους όσοι θέλουν να τιμήσουν τη μνήμη της να φορέσουν το ροζ μπλουζάκι του ‘Αλματος Ζωής και να παραστούν στον Ιερό Ναό του Αγίου Ανδρέα στην Πάτρα στις 9:30 π.μ. οπότε θα τελεστεί το μνημόσυνο της.

Όλη η επικαιρότητα