Αχαϊα

Πάτρα: Αναβλήθηκε η δίκη του 44χρονου – Τον παρακολουθούσε η Αντιτρομοκρατική, αλλά τον συνέλαβαν για ναρκωτικά!

Ακούστε το άρθρο

Αναβλήθηκε για τον Οκτώβριο η δίκη του 44χρονου σήμερα άνδρα που το 2011 συνελήφθη από την αστυνομία καθώς διαπιστώθηκε στο σπίτι του στην Χαλανδρίτσα ολόκληρη  καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης. Πιο συγκεκριμένα τα δενδρύλλια που είχε καλλιεργήσει ήταν πάνω από 20.

Τον υποπτεύονταν για τρομοκρατία… συνελήφθη για ναρκωτικά

Ο 37χρονος τότε άνδρας είχε απασχολήσει την Αντιτρομοκρατική καθώς είχε στην Πάτρα επαφές με καταζητούμενο, μέλος τρομοκρατικής οργάνωσης.  Οι έρευνες της όμως, για δέκα μήνες, ήταν άκαρπες.

Το χρονικό της υπόθεσης

Πιο συγκεκριμένα, το 2010 στο πλαίσιο επιχείρησης της Αντιτρομοκρατικής έγινε παρακολούθηση 6 νεαρών οι οποίο συνελήφθησαν και μέσα από τη σύλληψη τους προέκυψε η επαφή του 37χρονου με το μέλος της τρομοκρατικής οργάνωσης. Μετά τη σύλληψη της ομάδας των 6 ατόμων, αστυνομικοί της Ασφάλειας Πάτρας πραγματοποίησαν έρευνα στο σπίτι του 37χρονου.

Τα στοιχεία που προέκυψαν από τις κατ’ οίκον έρευνες δεν τον συνέδεαν με τρομοκρατική δράση, παρά μόνον εμπλούτισαν το πληροφοριακό αρχείο της Αντιτρομοκρατικής, σε σχέση κυρίως με τον κύκλο επαφών του.

πηγή

Όλη η επικαιρότητα