Αχαϊα

Πάτρα: Αντιμέτωποι με τις πράξεις τους οι «νταήδες» συμμαθητές του 16χρονου

Επιχείρησε ν΄ αυτοκτονήσει λόγω bullying

Δικογραφία για σωματική βλάβη και εκφοβισμό σχηματίστηκε, από την ασφάλεια Πατρών, σε βάρος του μαθητή που χτύπησε τον 16χρονο οποίος αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει, όπως κατήγγειλαν οι γονείς του. Δικογραφία σχηματίστηκε και σε βάρος μαθητών που ανάρτησαν στο προφίλ του 16χρονου στο Instagram υβριστικά σχόλια.

Tο υλικό θα προσκομισθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Πατρών η οποία θα προβεί, αν χρειαστεί, στις απαραίτητες ενέργειες και διώξεις.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στη συνέχεια θα σχηματιστεί δικογραφία και σε βάρος των γονιών των παιδιών που κατηγορούνται για bullying για παραμέληση εποπτείας ανηλίκων.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr ήδη έχουν παρθεί καταθέσεις από μαθητές και καθηγητές του σχολείου στο οποίο φοιτά ο 16χρονος ενώ έχει ζητηθεί να υποβληθεί το παιδί και σε ιατροδικαστική εξέταση, έτσι ώστε να υπάρξει έκθεση για τα τραύματα που φέρει.

Στη συνέχεια το υλικό θα προσκομισθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Πατρών η οποία θα προβεί, αν χρειαστεί, στις απαραίτητες ενέργειες και διώξεις.

Όλη η επικαιρότητα