Αχαϊα Ποδόσφαιρο

Πάτρα: «Αντίο» στον μεγάλο θρύλο της Παναχαϊκής Ανδρέα Μιχαλόπουλο

Ακούστε το άρθρο

Σε κλίμα βαθιάς συγκίνησης γράφτηκε σήμερα ο επίλογος της διαδρομής του θρύλου της Παναχαϊκής Ανδρέα Μιχαλόπουλου, ο οποίος έφυγε χθες από τη ζωή σε ηλικία 73 ετών.

Εκπρόσωποι του Πατραϊκού ποδοσφαίρου, του αθλητικού κόσμου της πόλης, αυτοδιοικητικοί και παράγοντες της πόλης αποχαιρέτισαν τον Ανδρέα Μιχαλόπουλο, ο οποίος άφησε την σφραγίδα του στην τοπική κοινωνία. Στο φέρετρό του ήταν η σημαία της Παναχαϊκής.

Συγκλονιστικό ήταν το ξέσπασμα του Χρήστου Βασιλόπουλου, πάνω από το μνήμα του Μιχαλόπουλου. «Πού είναι η Πάτρα; Πού είναι η Παναχαϊκή να πουν δύο λόγια γι’ αυτόν τον μεγάλο άνθρωπο που μας έμαθε ποδόσφαιρο; Που μας έκανε να μην ξεχάσουμε ποτέ την Παναχαϊκή; Δεν μπορούσε κάποιος να πει δύο λόγια γι’ αυτόν τον άνθρωπο;», ανέφερε.

Η εξόδιος ακολουθία τελέστηκε το μεσημέρι της Τετάρτης στον Ιερό Ναό Αγίου Ανδρέα. Τραγικές φιγούρες η σύζυγός του Γιώτα και τα παιδιά του Γιώργος και Μαρίτα, συγγενείς και οι δικοί του άνθρωποι, οι οποίοι τον συνόδευσαν στην τελευταία του κατοικία στο Κοιμητήριο της Παναγίας της Αλεξιωτίσσης.


Πηγή: gnomip.gr

Όλη η επικαιρότητα