Αχαϊα

Πάτρα: ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Τους φωτογράφισαν να αφαιρούν καλώδια από τον προαστιακό – Οδηγός βαν πήγε να πατήσει το φωτογράφο – ΦΩΤΟ

Ακούστε το άρθρο

Αφαίρεσαν καλώδια χαλκού, πολίτες τους έπιασαν επ αυτοφώρω και όταν κάποιος πήγε να τους φωτογραφίσει, απείλησαν να τον πατήσουν με το όχημα διαφυγής τους. Ο λόγος, για άτομα ΡΟΜΑ -όπως καταγγέλθηκε στο thebest.gr- από αυτόπτες μάρτυρες.

Στην φωτογραφία φαίνεται ξεκάθαρα η κίνηση του οδηγού -από την κλίση στους μπροστινούς τροχούς του μινι βαν- ο οποίος κατά τη φυγή του από το σημείο, απείλησε να παρασύρει με το όχημά του κάτοικο της περιοχής που προσπάθησε να φωτογραφίσει μικρό φορτηγάκι με το οποίο θέλησε να διαφύγει τη σύλληψη.

Νωρίτερα πολίτες είχαν εντοπίσει άτομα να προσπαθούν να αφαιρέσουν καλώδια χαλκού από τη διάβαση στο ύψος του Αγ. Βασιλείου. Αμέσως ενημέρωσαν την αστυνομία.

Οταν κάτοικος της περιοχής θέλησε να φωτογραφίσει τη δράση των αγνώστων, εκείνοι επιβιβάστηκαν σε μικρό φορτηγάκι και εξαφανίστηκαν, απειλώντας με έναν απότομο ελιγμό να χτυπήσουν τον φωτογράφο που αποπειράθηκε να κρατήσει τα στοιχεία τους.

Δείτε στις παρακάτω φωτογραφίες, το σημείο από το οποίο επιχείρησαν να αφαιρέσουν τα καλώδια χαλκού

Όλη η επικαιρότητα