Αχαϊα

Πάτρα: «Άπλωσε τα χέρια του εκεί που δεν έπρεπε» είπε η 14χρονη για τον προπονητή πυγμαχίας

Η πρώτη ανάρτηση του 47χρονου μετά τις κατηγορίες 
Ακούστε το άρθρο

Η μητέρα της 14χρονης που κατήγγειλε τον προπονητή πυγμαχίας για σεξουαλική παρενόχληση μίλησε στην εκπομπή “Tlive” της Τατιάνας Στεφανίδου για όσα συνέβησαν.

Χθες, Δευτέρα, ο 47χρονος Πατρινός που κατηγορείται για κατάχρηση σε ασέλεγια, αφέθηκε ελεύθερος λόγω διαφωνίας ανακριτή και εισαγγελέα. Πλέον την τελική απόφαση καλείται να λάβει το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών, που αναμένεται να συνεδριάσει εντός της εβδομάδας.

“Ο προπονητής στο τελευταίο μισάωρο της προπόνησης, άπλωσε τα χέρια του εκεί που δεν έπρεπε”, είπε η 14χρονη στη μητέρα της, η οποία μίλησε στην Τατιάνα Στεφανίδου. ” Πήγα και του ζήτησα εξηγήσεις. Δεν μου είπε ότι το παιδί παρεξήγησε. Μόνο ότι ήταν άλλα δύο άτομα εδώ”.

Η πρώτη ανάρτηση του 47χρονου μετά τις κατηγορίες

Την πρώτη του ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έκανε ο γνωστός προπονητής πυγμαχίας Λάμπρος Μιχαλόπουλος, ο οποίος κατηγορείται από 14χρονη μαθητευόμενη αθλήτριά του για σεξουαλική παρενόχληση.

Ο Λάμπρος Μιχαλόπουλος χρησιμοποίησε ένα απόφθεγμα του Νίκου Καζαντζάκη και στα σχόλια αρκετοί φίλοι του εξέφρασαν την στήριξή τους στο πρόσωπό του.


Μάλιστα, χθες αφέθηκε προσωρινά ελεύθερος, Δευτέρα 27/12/2021, μετά τη μαραθώνια απολογία του στον ανακριτή, ο πατρινός προπονητής πυγμαχίας Λάμπρος Μιχαλόπουλος, που κατηγορείται για κατάχρηση σε ασέλγεια, μετά από καταγγελία που έκανε σε βάρος του, μια 14χρονη αθλήτρια γυμναστηρίου.

Λόγω διαφωνίας ανακριτή και εισαγγελέα, πλέον την τελική απόφαση καλείται να λάβει το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών, που αναμένεται να συνεδριάσει εντός της εβδομάδας.

«Αθώος»

Ο κατηγορούμενος, εξερχόμενος του Δικαστικού Μεγάρου Πατρών, δεν είχε κανένα πρόβλημα να μιλήσει στα ΜΜΕ «Είμαι αθώος. Θα φανεί η αλήθεια πεντακάθαρα στη συνέχεια» δήλωσε και ευχαρίστησε όλους όσοι του συμπαραστάθηκαν και βρίσκονταν έξω από τα δικαστήρια, όπου τον υποδέχθηκαν με χειροκροτήματα και αγκαλιές. Στο ερώτημα, γιατί η 14χρονη μαθήτρια τον κατήγγειλε, ο προπονητής είπε αινιγματικά: «Θα τα μάθετε όλα…».

Όλη η επικαιρότητα