Αχαϊα Ελλάδα

Πάτρα: Αυτά είναι τα παραπλανητικά μηνύματα που έστελνε η Ρούλα Πισπιρίγκου σε θεράποντες γιατρούς

Η Ρούλα Πισπιρίγκου προσπαθούσε να πείσει τους γιατρούς του νοσοκομείου στην Πάτρα, που νοσηλευόταν η Τζωρτζίνα πως είναι μια μάνα που αγωνιά για το παιδί της και θέλει το καλό του.
Ακούστε το άρθρο

Η Ρούλα Πισπιρίγκου «βομβάρδιζε» τους γιατρούς της Τζωρτζίνας στην Πάτρα, με μια σειρά από μηνύματα. Αστυνομικές πηγές τα αναλύουν και αποκαλύπτουν τις σκοπιμότητες…

Η Ρούλα Πισπιρίγκου προσπαθούσε να πείσει τους γιατρούς του νοσοκομείου στην Πάτρα, που νοσηλευόταν η Τζωρτζίνα πως είναι μια μάνα που αγωνιά για το παιδί της και θέλει το καλό του. Η 33χρονη απουσίαζε όπως έχουν αναφέρει μάρτυρες, ακόμα και για να πάει για μπάνιο στη θάλασσα, πήγαινε ακόμα και με μαγιό στο νοσοκομείο, αλλά ήθελε όπως φαίνεται να έχει αποδείξεις, ότι δεν είναι αδιάφορη. Σε αυτό το πλαίσιο εντάσσονται μια σειρά από μηνύματα που παρουσιάζει το «Βήμα της Κυριακής».

Μία συγκλονιστική αποκάλυψη έκανε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος στο Mega. O αστυνομικός συντάκτης του «Βήματος»  των «Νέων» και του Live News, έχει στη διάθεσή του μία σειρά από παραπλανητικά μηνύματα που έστελνε η Ρούλα Πισπιρίγκου στους γιατρούς.

Ουσιαστικά αυτά τα μηνύματα είναι μία προσπάθεια σκηνοθεσίας της 33χρονης για να προχωρήσει στο «μεγάλο επεισόδιο» όπως έλεγε, χωρίς να κινήσει υποψίες. Σε αυτά η Ρούλα Πισπιρίγκου έγραφε μεταξύ άλλων: «Θέλουμε το καλύτερο για το παιδί μας, επειδή μόνο αυτό μας έχει απομείνει.» Η 33χρονη παρακαλούσε να της πουν γιατί έπεφτε το οξυγόνο της Τζωρτζίνας και όταν απουσίαζε έστελνε μηνύματα στα κινητά των γιατρών, για να την ενημερώσουν για την κατάσταση της 9χρονης.

Τις ίδιες ημέρες είχε στείλει άλλο SMS που απέδιδε τα ανεξήγητα επεισόδια υγείας που φαίνεται ότι η ίδια προκαλούσε στην Τζωρτζίνα σε «πυρετικά κύματα που κάνει λόγω νευρολογικής φύσεως». Επιπλέον, όπως αποκαλύπτει ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, η 33χρονη εξέφραζε αγωνιώδη ερωτήματα για τις βραδυκαρδίες και τις άλλες καρδιακές αρρυθμίες που παρουσίαζε το παιδί, και ενώ βεβαίως η εννιάχρονη, όπως αποδείχθηκε, δεν είχε οποιοδήποτε καρδιολογικό πρόβλημα.

Μάλιστα, η 33χρονη σε επικοινωνία της με τους γιατρούς επισήμαινε ότι «πρέπει να βρούμε από τι πέφτει το οξυγόνο». Λέγοντας χαρακτηριστικά σε γιατρούς ότι «μη σας νοιάζει για μένα και τη συμπεριφορά μου, εγώ είμαι «παγοκολόνα»»!

Δείχνοντας χαρακτηριστική ψυχραιμία μετά τον θάνατο και της Τζωρτζίνας στο «Αγλαΐα Κυριακού», όπου μάλιστα είχε ρωτήσει θεράποντες ιατρούς (από άλλο νοσοκομείο) αν μπορεί πλέον να χρησιμοποιεί η ίδια τα υπνωτικά κι άλλα χάπια που χορηγούνταν στο κορίτσι που είχε αφήσει την τελευταία του πνοή λίγες ώρες νωρίτερα.

Παράλληλα, ετοιμάζονται τα πορίσματα για τους θανάτους των άλλων δύο κοριτσιών, της Μαλένας και της Ίριδας. Ως προς το θέμα της σπιτονοικοκυράς, υπάρχουν ορισμένες υπόνοιες, ωστόσο η αστυνομία αναφέρει πως πέθανε από παθολογικά αίτια πράγματι. Η σπιτονοικοκυρά είχε επικοινωνία με γυναίκες, οι οποίες καταθέτουν τη δική τους μαρτυρία στο «Βήμα» και περιγράφουν όσα γνώριζαν και τι προηγήθηκε του θανάτου της σπιτονοικοκυράς.

Πηγή: newsit.gr

Όλη η επικαιρότητα