Αχαϊα

Πάτρα: “Έφυγε” η 53χρονη δασκάλα Ευγενία Γεωργαντοπούλου

Ακούστε το άρθρο

Kηδεύεται την Τρίτη 15/10/2019 στις 12 το μεσημέρι στον ιερό ναό Αγίας Τριάδος Πατρών

Συγκίνηση προξένησε η δυσάρεστη είδηση ότι έφυγε από τη ζωή στα 53 της μόλις χρόνια η συμπολίτισσα εκπαιδευτικός Ευγενία Κων. Γεωργαντοπούλου. Η εκλιπούσα που είχε συνταξιοδοτηθεί, είχε εργαστεί ως δασκάλα αφήνοντας εξαιρετικό έργο στα παιδιά, ωστόσο τα τελευταία χρόνια η κατάσταση της υγείας της είχε επιδεινωθεί λόγω σοβαρού νοσήματος από το οποίο έπασχε.

Νοσηλευόταν στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Πατρών «Ο Άγιος Ανδρέας» όπου και απεβίωσε.

Είχε δύο παιδιά ενώ εν ζωή είναι και οι γονείς της Κωνσταντίνος και Αικατερίνη Γεωργαντοπούλου.

Η κηδεία της θα τελεστεί την Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2019 στις 12 το μεσημέρι στον ιερό ναό Αγίας Τριάδος Πατρών ενώ θα ακολουθήσει η ταφή της στο Β’ Δημοτικό Κοιμητήριο Λεύκας Πατρών.

Η είδηση της εκδημίας της προξένησε θλίψη και συγκίνηση στους συναδέλφους της και σε όσους τη γνώριζαν.

Με αφορμή το δυσάρεστο νέο του θανάτου της Ευγενίας Γεωργαντοπούλου, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Δασκάλων & Νηπιαγωγών Πάτρας Τάσος Σταυρογιαννόπουλος αναφέρει σε ανακοίνωση του, τα εξής:

Θλίψη και συγκίνηση στην εκπαιδευτική κοινότητα της Αχαΐας και σε όσους τη γνώριζαν προκάλεσε η εκδημία της αγαπητής συναδέλφου δασκάλας Ευγενίας Γεωργαντοπούλου. Η εκλιπούσα ήταν μια μαχήτρια της ζωής και παρόλο που τα τελευταία χρόνια δε δίδασκε στις σχολικές αίθουσες άφησε ανεξίτηλα τα ίχνη της όπου εργάστηκε. Η αναγγελία του θανάτου της οδήγησε τη σκέψη μου τρεισήμισι δεκαετίες πίσω στα αμφιθέατρα της Παιδαγωγικής Ακαδημίας Ηρακλείου Κρήτης, όπου γνώρισα έναν άνθρωπο γεμάτο φλόγα για την εκπαίδευση και τη ζωή. Καλό ταξίδι αγαπημένη συναδέλφισσα.

Εκφράζω τη βαθύτατη θλίψη μου και τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στους οικείους της. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα την σκεπάσει.

πηγή

Όλη η επικαιρότητα