Αχαϊα

Πάτρα: Εγκλώβισαν ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που κλήθηκε για περιστατικό ανακοπής! Είχαν τριπλοπαρκάρει μπροστά του!

Ακούστε το άρθρο

Καθημερινά τα περιστατικά στον σταθμό του ΕΚΑΒ στο λιμάνι της Πάτρας με την άναρχη στάθμευση

Η σημερινή ήταν η πολλοστή φορά που οδηγοί αυτοκινήτων απέκλεισαν μέσα στον ίδιο τους τον σταθμό, ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ. Η αναρχία που επικρατεί στο παλιό λιμάνι – από το ύψος της Αγ. Νικολάου και εως την Γούναρη – προκαλεί ταλαιπωρία σε πλήθος οδηγών που καθημερινά εγκλωβίζονται από άλλα οχήματα. Στην περίπτωση όμως του σταθμού του ΕΚΑΒ, η αγνοια ή ακόμη χειρότερα η αδιαφορία για τα ασθενοφόρα που αναμένουν εκεί έτοιμα να επέμβουν με τα πληρώματά τους όπου χρειαστεί, είναι τουλάχιστον εγκληματική.

Το μεσημέρι της Τρίτης στο σημείο κλήθηκε η τροχαία καθώς τρία ασθενοφόρα είχαν εγκλωβιστεί από διπλή και τριπλή σειρά οχημάτων πολιτών, που απλά στάθμευσαν εκεί.

Την Δευτέρα ο σταθμός του ΕΚΑΒ κλήθηκε να ανταποκριθεί με ασθενοφόρο και το πλήρωμά του, σε περιστατικό ανακοπής. Κι όμως ξανά το ασθενοφόρο είχαν μπλοκάρει άναρχα σταθμευμένα οχήματα. Διασώστης του ΕΚΑΒ αναρωτιέται τι θα γινόταν αν κατέληγε ο πολίτης που είχε ανάγκη βοήθειας, εξαιτίας της όποιας καθυστέρησης προκάλεσε ο εγκλωβισμός του ασθενοφόρου, για μια ακόμη φορά.

Οι διασώστες του ΕΚΑΒ ζητούν κατανόηση από τους οδηγούς

Πηγή: thebest.gr

Όλη η επικαιρότητα