Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας

Πάτρα: Έκανε ληστεία με το μωρό στην αγκαλιά!

Ακούστε το άρθρο

Εχοντας γυρίσει σελίδα στη ζωή της, δύο εβδομάδες πριν παντρευτεί και λίγους μήνες πριν φέρει στον κόσμο το δεύτερό της παιδί, μία νεαρή κοπέλα κάθισε χθες στο εδώλιο του κατηγορουμένου για μία υπόθεση απο το παρελθόν της.


Είχε συλληφθεί μαζί με τον φίλο της, τον Οκτώβριο 2007 για ληστεία σε βάρος ηλικιωμένου ο οποίος σήμερα δεν βρίσκεται στη ζωή. Πρωτόδικα είχαν καταδικαστεί σε κάθειρξη πέντε ετών και έξι μηνών ο νεαρός και σε 2 χρόνια φυλάκιση με αναστολή η κοπέλα.


Το Δικαστήριο μείωσε κατά 6 μήνες την ποινή του νεαρού και κατά ένα χρόνο της φίλης του. Η κατηγορούμενη παραδέχθηκε πως εκείνη την εποχή έκανε χρήση ναρκωτικών ουσιών και πως επαιτούσε για να ζήσει.


Σύμφωνα με το κατηγορητήριο η κοπέλα είχε κλείσει ραντεβού με υπάλληλο του δημοσίου με τον οποίον γνωρίζονταν με σκοπό ερωτικό.


Για λόγους που δεν έχουν διευκρινιστεί του αφαίρεσε ένα κινητό τηλέφωνο και 10 ευρώ. Η ίδια είπε χθες στους διακστές του Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων, ότι ο σκοπός της συνάντησης δεν ήταν ερωτικός και πως δεν είχε σκοπό να ληστέψει τον ηλικιωμένο, αλλά εκείνος είχε προσφερθεί να τη βοηθήσει οικονομικά.


Μάλιστα τον είχε συναντήσει κρατώντας αγκαλιά το μόλις 3 μηνών παιδί της. Οταν συναντήθηκαν ο σύντροφός της επενέβη γιατί είδε τον ηλικιωμένο να την τραβά από το χέρι και τότε άρπαξε από τα χέρια του το κινητό τηλέφωνο του μηνυτή.

Όλη η επικαιρότητα