Αχαϊα Ζώα

Πάτρα: Έκκληση μέσω facebook για τα αδέσποτα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο

Ακούστε το άρθρο

Δημιουργήθηκε σελίδα στο facebook για τα αδέσποτα του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Πάτρας, λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση του διοικητή του ΠΠΝΠ Θ. Πισιμίση, να μην ταΐζει κανείς τα αδέσποτα που κυκλοφορούν στον χώρο γύρω από το ίδρυμα, ώστε όπως υποστηρίζει στην επιστολή του, να μη μαζεύονται εκεί. 

“Όποιος υπάλληλος εντοπιστεί από το αρμόδιο προσωπικό ή τις κάμερες εξωτερικών χώρων να δίνει τροφή στα σκυλιά εντός του αύλιου χώρου θα ξεκινήσουν αυτόματα οι πειθαρχικές διώξεις”, είχε αναφέρει ο κ. Πισιμίσης μεταξύ άλλων στην επιστολή του. Φαίνεται λοιπόν ότι αυτή ήταν και η θρυαλλίδα για να ξεκινήσει η πρωτοβουλία.

Η ανακοίνωση των διαχειριστών έχει ως εξής: 

Το θέμα με τα αδέσποτα του νοσοκομείου είναι θέμα τιμης για όποιον θελει να λεγεται φιλόζωος στην πόλη μας την Πάτρα και πρέπει να δοθεί μια λύση άμεσα . ‘Όλοι μαζί ανεξαιρέτως , πρέπει να συμμετάσχουμε , προς αυτή την κατεύθυνση. Η σελίδα προτείνει να υπάρξει συνεννόηση , όλων των ανεξάρτητων εθελοντών και όλων των σωματείων που δραστηριοποιούνται εθελοντικά στην Πάτρα , αφήνοντας στην άκρη , οποιοδήποτε λόγο μας εμποδίζει να κινηθούμε σαν μια ενιαία και πανίσχυρη  ομάδα . Ας μείνουν στην άκρη , έστω και προσωρινά οι έριδες και οι αμφισβητήσεις , γιατί η κοινωνία , μας χρειάζεται ενωμένους και δυνατούς .  Η σελίδα αυτή αναλαμβάνει το συντονισμό , χωρίς καμμία διεκδίκηση πρωτείων . ¨Οποιος μπορεί και θέλει ας κοινοποιήσει , για να γινει πανού γνωστό  , και όποιος πιστεύει στη δύναμη της “ομάδας” ας  δηλώσει εδώ το παρόν , και με ινμπόξ το τηλέφωνό του ώστε να συντονιστούμε”. 

Πηγή: tempo24

Όλη η επικαιρότητα