Αχαϊα

Πάτρα: Έκλεψαν 8.000 ευρώ από ηλικιωμένη με πρόσχημα τροχαίο «μαϊμού»

Η άτυχη γυναίκα πανικοβλήθηκε όταν επικοινώνησε τηλεφωνικά μαζί της ένας άγνωστος, ο οποίος της συστήθηκε ως αξιωματικός της Τροχαίας
Ακούστε το άρθρο

Άλλο ένα κρούσμα απάτης με το πρόσχημα τροχαίου ερευνάται από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας Πατρών, μετά την καταγγελία που έκανε μια ηλικιωμένη κάτοικος της πόλης η οποία παρέδωσε ένα μεγάλο χρηματικό ποσό στους δράστες που παρίσταναν τους αστυνομικούς.

Η άτυχη γυναίκα πανικοβλήθηκε όταν επικοινώνησε τηλεφωνικά μαζί της ένας άγνωστος, ο οποίος της συστήθηκε ως αξιωματικός της Τροχαίας και της είπε ότι στενό συγγενικό της πρόσωπο έχει προκαλέσει θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα, ζητώντας της χρήματα, δήθεν για να αποφύγει τις ποινικές συνέπειες. Η ηλικιωμένη “τσίμπησε” το δόλωμα και προσφέρθηκε να δώσει τις οικονομίες της ύψους 8.000 ευρώ.

Λίγη ώρα αργότερα, εμφανίστηκε στην πόρτα της ένας άγνωστος που παρέλαβε το ποσό και έγινε καπνός. Όταν αποκαλύφθηκε η απάτη, το θύμα κατέφυγε στην Ασφάλεια που ερευνά την υπόθεση και σχημάτισε δικογραφία για απάτη σε βάρος αγνώστων.

Πηγή: protothema.gr

Όλη η επικαιρότητα